Майли Сайръс не иска да ражда

Обмисля осиновяване
20 авг 2020 15:55, Ивета Иванова
88
Майли Сайръс не иска да ражда
Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс не планира отново да се омъжи или пък да има деца.

Тя имаше близо 10-годишна връзка с актьора Лиам Хемсуърт и двамата сключиха брак през декември 2018 г., но през август 2019 г. се разделиха.
 
Сега певицата разкри, че не планира отново да прави сватба, нито да има деца.
 
От "Sirius XM" я питат дали отново иска да се омъжи и се надява да има семейство, а Майли отвръща: "Не, никога не ми е пукало толкова много за това... Това никога не е бил мой приоритет".
 
Изпълнителката споделя, че би обмислила осиновяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото по-богати и образовани са жените толкова по-малко им се раждат деца. За какво да си развалят кефа? Забелязвам го и при мои приятелки над 30.
74
0
 
4
 
! Отговори
една жена преди 3 години
Жените също били правели войни, крайна манипулация - най-добре си направете справка и ги съпоставете с мъжете. Сега също мъжете правят войни, макар и локални. Командвате вие. Аз не казвам, че само жени да командват, както веднага бихте разтълкували. Който става, той да е начело.Всичко друго не е честно, най-малко и е във вреда на всички.
73
1
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Докато гледането на деца се принизява до какво правиш, цял ден стоиш и почиваш, така ще продължава дърленето. Важно и леенето на бетон, и гледането на деца, и гледането на стари хора и на къщата и т. н. Лично мен ме дразнят някои мъже, които злорадо казват, че жените нищо не били измислили - ами като ни отглеждат от векове и учат само отскоро, какво искате, те ли да измислят всичко? Има достатъчно и писателки, и учени, и сега пак учавствуват. Тача че по-кротко с противопоставянето!
72
4
 
3
 
! Отговори
Ая преди 3 години
Всички пишете глупости и се изявявате като егоистични вятърничави тийнейджъри. Децата са радост, след появата им спирате да живеете за себе си и започвате битка за техния живот. Да оставиш поколение е най-естествения и правилен начин да изживеете отреденото ви време. Като станете стари, болни и самотни, ще разберете, че това е най-важното, заради което всичко има смисъл.
71
1
 
3
 
! Отговори
Рашо преди 3 години
Е па да не ражда.
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
54 майчинството не е много, с много деца никоя жена не я искат на работа, та затова. Тука идва мъжа. Те жените си се издържат, ама с деца е сложно.
69
7
 
3
 
! Отговори
Додо преди 3 години
"Майли Сайръс не иска да ражда"========================Браво, подкрепям! Добри новини! Без нейните болни гени, светът ни ще е едно по-хубаво място!
68
0
 
3
 
! Отговори
До жена преди 3 години
Така е, съгласен съм.
67
0
 
10
 
! Отговори
Жена преди 3 години
До 66Ако щеш вярвай - не е мой проблем. Факт е, след като си взех къщата почнах малко по малко да си я оправям без майстори - сега няколко години по-късно стана супер след доста проби и грешки (с ползване на майстори единствено за монтаж на климатици, преправяне на ел.инсталацията, монтаж на бойлер и поставяне на комарници на прозорците).Ако човек е сериозен и обича да прави неща с ръцете си може да си направи почти всичко на задоволително ниво, без значение от пола.
66
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факт е, че мъжете са по-добри от жените в 99% от професиите, а пък за другото не знам.
65
6
 
4
 
! Отговори
До жена преди 3 години
Леко, че ти повЕрвах...
64
4
 
13
 
! Отговори
Жена преди 3 години
До 56Да мога. Монтирам си всичко в къщата си (с изключение на някои по-сложни ел.ремонти). Мога да си сменя крушка, да монтирам плафон или контакт. Мога да си проектирам, изчисля и сглобя мебели. Монтирах последно простор и огледало. Тавани, мазилки, стени също аз си ги замазвам и боядисвам. Къщата ми е в идеален вид. Готвя доста добре. Имам професия и работя. Ся ко правим?! Ти кво можеш?!
63
1
 
8
 
! Отговори
До 55 преди 3 години
Браво! Ти си силна и независима жена!
62
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сте се добрали до нищо, защото всичко ви е дадено даром. Същото е и с чернокожите... Белият мъж реши да ви даде права и ви даде, това е истината. Благодарете на богатите индустриалци, че в желанието си за повече работна ръка, решиха да вкарат и жените в процеса.
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напоследък много жени се устетиха и не искат да раждат.След време бебетата ще се правят в лаборатии.
60
12
 
7
 
! Отговори
До анонимна преди 3 години
Войните се водят за ресурси и територии. Когато е имало жени кралици на власт, пак е имало войни. Второ, жените правите по десетки хиляди легални убийства на деца годишно, наречени аборти. Така че не ми се правете на жертви.
59
5
 
16
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Ние ли сме злобните, бе умнико? Кой забърква чудовищни войни с милиони убити? Известно ли ви е, че над 80% и от битовите убийства се извършват от мъже? Кой е педофил, сериен убиец, психар с по 40 и повече убийства? Я си направи справка и после пиши прос.тотии! И не ми пишете, как горките били тормозени психически, че кой ви държи с вериги при подобни? Нали жените си търсели насилници, А МЪЖЕТЕ, ЗАЩО ГИ ТРАЯТ?
58
3
 
8
 
! Отговори
една жена преди 3 години
Нима не разбрахте, че става дума за издържане при много деца, както дефакто е при араби и темподобни? То трябва да ви се каже май буквално. Повечето жени се издържат сами не зле, но при пет деца няма как да работи.
57
3
 
9
 
! Отговори
лили преди 3 години
Ще бъркаш бетон, защото за това ставаш, толкова е просто. Аз ставам за може да не е за бетон, но имам квалификация за повече. Кой за каквото учил, стига с тези празни приказки. Повече мускули не значат повече ум. Познавам много слаби, но много умни мъже.
56
1
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Много просто, като искаш много деца, задължително ще трябва да издържаш жена, толкова ли не ти е ясно, не се прави, че не разбираш за какво става дума. А всички сме наясно, че почти никой от вас не може да издържа жена и пет - шест деца, както с радост обяснявате, че трябвало!?