Общински съветник- фокусник влиза във "Фермата"

Йордан Белев е вадил два пъти кръста в Янтра
31 авг 2020 13:23, Александър Попов
11
Общински съветник- фокусник влиза във "Фермата"
Снимка: Фермата

Балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник в Габрово Йордан Белев влиза в новия сезон на "Фермата", който стартира на 5 септември.

"Аз съм много упорит. Правя крачка назад, само когато се готвя за скок и ще го докажа с участието ми във "Фермата", казва 40-годишният Белев. В шоуто той ще залага на своята бързина, ловкост и умение да впечатлява околните със специалните си способности.

"Магията е моят живот. Обичам реакцията на публиката, защото гали егото ми", казва Йордан, който прави фокуси от 25 години. Носител е на почетния знак на Международното братство на илюзионистите и е четирикратен балкански шампион в категория "Илюзии".

Съосновател е на най-голямата магична организация в България и е създател на фестивала Магична среща „Златна котка“, който привлича в Габрово гости и артисти от цял свят.

Освен с артистичните си умения, Йордан се гордее с отличната си физическа форма и издръжливост - два пъти е вадил кръста от ледените води на Янтра на имения си ден.

Личният му живот е щастлив. Сгоден е за дългогодишната си приятелка. От първия си брак има дъщеря. Подкрепя безусловно детето си, което се ражда с увреждания, но днес, 10 години по-късно, свири на цигулка и говори свободно три езика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ФерматаЙордан Белев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
77888 преди 3 години
Знаете ли защо никога няма да видим стойностни хора в тия формати, ами защото те нямат време за простотии, имат семейства, бачкат яко и живеят в реалния свят. Затова ни занимават с пълни смръдльовци, пропаднали и не реализирани в живота биологични отпадъци.
7
1
 
4
 
! Отговори
agrar преди 3 години
Този си е точно за фермата.Една права лопата как ще му отива само...
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
направете едно риалити -КОРОНАТА бе ей.С директни излъчвания от ковид отделенията,болници и дискотеки
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те всички са фокусници.Отвсякъдевадят пачки,даже от чекмеджета.Е,как съветник ще изостави кметство,да се наиграе.Вече всичко е детскаигра,цялата държава.Алиса се чудикъде е попаднала.Ненаиграли се.Държава няма!
4
2
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Щом е във властта значи е корумпиран в затвора да влезе не във неква измислена ферма
3
4
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Не се притеснявай. Ти нали си тука
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балкански шампион по илюзионно изкуство и общински съветник в Габрово - това направо си е като еманация на цялото ни полит-управление :D :D :D
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Общински съветник... фокусник..... После що сме на това дередже.... Ти книга не си видял... В училище си спал... В университета не си влизал, а само си минавал за по едно пиене наблизо.... И накрая общински съветник........ Damn! Ветеринар със специализация по шев и кройка... Актьор завършил агрономия... и президент работил цял живот като сервитьор... Чудесно!