От сладка дебеланка до секси маце: Отслабването на Ребъл Уилсън

Вижте с какъв режим се промени тя
28
От сладка дебеланка до секси маце: Отслабването на Ребъл Уилсън
БГНЕС

Ребъл Уилсън вече няколко месеца работи върху себе си и резултатите не закъсняват.

И въпреки че не се е отказала напълно от спортните тоалети, гардеробът на актрисата драстично се променя от времето, когато тя за първи път пристига в Холивуд само с един куфар дрехи и одеяло. Всичко това се случва преди малко повече от десетилетия, а Уилсън няма и представа, че е напът да стане една от най-обичаните звезди в киното.
 
"Може би вече се гордея малко повече с външния си вид, което мисля, че е положителен резултат", казва австралийката пред InStyle през 2019 година. Тя получава и помощ от стилистката Елизабет Стюарт, която я научава на всички онези малки трикове за красота, които вдъхват по-голямо самочувствие на всяка жена. 
 
"Започваш да се чувстваш по-комфортно в дрехите си. Спомням си, че дори не исках да ходя на сватбата на приятелите ми, защото не можех да си намеря рокля в моя размер. Сега всичко се промени. Гардеробът ми е пълен с дизайнерски тоалети" 
 
Но не всичко се свежда до добрия дизайнер и необходимите трикове за красота. Човек трябва да даде малко и от себе си, да мотивира и да си постави цели, които да преследва. Уилсън направи точно това и обяви 2020 година като "Година на здравето". Звездата, позната с ролята си на Дебелата Ейми, се придържа към целта си да свали 75 килограма до края на тази странна година.

"Когато снощи посегнах към бонбоните, си помислих 'хмм... по-добре не' и вместо това си взех една бутилка вода", пише Ребъл през август, когато й оставаха само 8 кг. до постигане на заветната цел. Въпреки че актрисата беше напълно уверена и в предишните си размери, тя разкрива, че сега е усетила правилния момент да се заеме с физическото си състояние. 
 
Публикувайки своя напредък от впечатляващите си шест тренировки на седмица, Уилсън насърчва последователите си да започнат своя път към съвършенство. "Дори да се наложи да пълзите към целите си, продължавайте напред". Тя допълва, че малките усилия всеки ден са пътят към успеха и щастието.
 
Още за режима на актрисата и нейната трансформация четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А с какво е известна тази, освен с килата си...
24
1
 
10
 
! Отговори
Ф преди 3 години
Когато човек гледа само с очите си неща,които са повърхностни и променливи във времето, може да не забележи смислените такива.Хора не бъдете слепи,а удовлетворени.Търсете щастието,изпълнете сърцата си с любов,защото всичко останало е слабост.Никой не е съвъешен за да съди другите.Не бъдете слаби,взирайки се в несъвършенството.Много повече смисъл има да подариш усмивка на някой,отколкото да го закопаеш.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименМного мило, че се държите уважително и фино помежду си, малко хора са така. Сигурно защото все още искате да сте заедно.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До а: Ами моя мъж ми каза, че съм почнала да изпускам края с кг и това ми беше най-големия стимул да започна да спортувам, да внимавам, какво ям и да се стегна. За жалост само с намеци не става, но не трябва и грубост и сравнения, камо ли споменаването на други жени. Абсолютно същото важи и за мъжете, съмнявам се някоя жена да се гордее с някой коремясал муден *** до себе си. Има си начини да се каже на любимия, че е време за "работа" по тялото.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вляво - грозна&дебела, вдясно - грозна&бидонче
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ащо можехме да сме честни, трансформацията е от хипопотам до дебеланка.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чак пък секси маце... Баш бая мазничка си е ами... На феминистките може и като чирус да им се вижда. нормалните хора виждат една затлъстял жена. Вярно, доста еослабнала, но чак секси маце... В африка ако отиде може и да я сметнат за секси... Те там са малко извратени. Поне с северна африка.
18
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Два типа хора са изключително неприятни. Дебеланко, рязко свалил много килограми и бедняк, рязко опаричил се. Често пъти и двата типа хора се променят до неузнаваемост и то в негативна насока. Типичен пример е 65-килограмовата ''фитнес инструкторка'' от коментар 5. Госпожо наред с безбройните килограми по всяка вероятност сте загубили и човешкото в себе си. Цял живот ще си останете комплексираната шишкавелка, колкото и да тежите в момента !!!П.С и 65 кг не са малко за жена под 180 см!!!
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аМожеш да й кажеш, че се развеждаш с нея, заради друга по-млада и по-слаба жена.
16
0
 
11
 
! Отговори
aaa преди 3 години
Не знам до колко е здравословно да свалиш 75кг за 1 година. Но щом се чувства добре нека да продължава, късмет и желая от сърце.
15
6
 
22
 
! Отговори
До коментар 5 преди 3 години
Много сте крайна, г-жо "фитнес". Дебелите хора са само създания, не и човешки същества, е вашето заключение. Значи ли, че в това число влизат и най-близките ви родственици? Чест не ви прави! Значи като бяхте 110 кг., бяхте "създание", а сега сте човек?! Egati логиката смотана! И четири операции за не знам що си... Е, и... Ако можеше да си оперираш и злобната душица, ама не става. Вярвам, че си била 100 пъти по-човечна и добра, но не и "гнусна", когато си била 110 кг.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Екстра за свободна борба!
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва си кило брашно и като и я намериш пляс,пляс,пляс,пляс...
12
6
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
пак е дебела
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Екстра е!
10
6
 
12
 
! Отговори
а преди 3 години
Как да кажа на жена ми че е дебела свинчуга без да я обидя? И че се заглеждам по млади стегнати жени. Как?
9
3
 
3
 
! Отговори
точно преди 3 години
До грешновъпроса е не да си дебелана в тялото на модела да си такъв отвън какъвто си отвътретова е
8
2
 
9
 
! Отговори
грешно преди 3 години
няма значение колко кг си важното е как живеешаз бях 150 кг тлъст живееш много зле без движениепосле станах 80, пак не се движех много, не живеех и не изглеждах добреслед това започнах да спортувам след 5 години сега съм 120 и съм почти като скалатае кое е по-добротойо йо ефект ли е товане просто начина ти на жиовт и мислете определят какъв си и от вън и от вътрене кг
7
4
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Никакво отслабване,шкембатите космясали феминистки ще са бесни та тая и адел им бяха символите!!
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Няма стане министър от теб