Контузия извади Габриела Мартинова от "Фермата"

След нараняването й се наложила операция
Обновена: 9 сеп 2020 13:46 | 9 сеп 2020 13:35, Александър Попов
27
Контузия извади Габриела Мартинова от "Фермата"
Снимка: Фермата
Шестият сезон на "Фермата" започна с оспорван двубой между отбора на дамите и отбора на мъжете, който да определи кой ще поведе групата в началото на приключението.
 
Резултатът донесе разочарование в лагера на жените и истинска болка на една от тях. Сочената единодушно за най-силна сред дамите – Габриела, контузи нелепо и тежко коляното си, което и без това било увредено, следствие на грешна операция.
Още по темата
Тя напусна "Фермата" за обстоен медицински преглед, който определи сериозността на контузията й. А диагнозата беше категорична – Габи трябва да напусне шоуто и да претърпи операция.
 
Иронията на съдбата за Габи е, че дни преди влизането й във Фермата, астроложка я предупреждава да пази ставите си, заради фатална подредба на планетите. Габриела обаче, дала заявка във визитката си, че страхът е състояние на духа, което трябва да се надскача и побеждава, не избяга от битката. 4 часа по-късно обаче, Габи установява, че вече изобщо не може да стъпва на левия си крак, заради което се налага спешно да бъде откарана в болница.
 
Преди да се сбогува с участниците Габи посъветва жените да не се разделят вътрешно и да се изправят срещу мъжете единни. Тя прие философски случилото се, защото „така е трябвало да се случи“. 
 
След напускане на шоуто Габи се е възстановила бързо и дори е взела участие в състезание по мотоциклетизъм, което е спечелила. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прежулила се е! Познайте къде?
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен Анонимски преди 3 години
До АнонименМоже ли линк към този клип?
14
1
 
3
 
! Отговори
Нели преди 3 години
До Анонимен Шоуто явно е снимано преди месеци
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само на мен ли ми се струва, че всички са в прекрасно разположение на духа, дори и пострадалата мадама преди операция? То при ожулване колко боли, пък камо ли ако предстои хирургична намеса. Това да не е част от сценария!?
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекай сега, че не схванах. Таз мома си прецаква коляното, излиза вчера щот и трябва операция "явно са и я направили веднага", на другия ден вече е възстановена и се яхва на моторо. Така ли е или аз изгубих нещо някъде??
11
4
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 6Прав си, така е. Аз затова имам 2 развода. Всички в началото са много нежни котенца и нищо не искат, докато заживееш с тях и веднага започват да се опитва да те модифицира по свой образ и подобие, да си и удобен всячески. Дори и сега гледам по любовницата си. Преди година и нещо като се хванахме ми каза: Аз си имам семейство, мъж и дете, от теб искам само секс, нямам никакви претенции. Мина година и се почна: Не пий толкова, вредно е, яж правилна храна, пий добавки....взе да ми се меси
10
2
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Понеже от половин година, че и повече не гледам телевизия, та реших ей така, от любопитство да видя участниците. Хахахаххаха, голям смях, особено онзи, четника как се е изтупал в униформа. Иначе има яки мацки
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като глеедам снимката е имало генгбенг парти в обора на ратаите!
8
4
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
А онази с джуките харесва ли ти?
7
8
 
16
 
! Отговори
Мии преди 3 години
Хубава е да, но си личи, че е тренирала с големи тежести за ръцете, а според мен е грозно при жените и не изглеждат женствени. В България жените се учат да тренират от мъже, а това е грешно.
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За неква успия, имала синки по коленцата.
5
2
 
6
 
! Отговори
За преди 3 години
какво/коя става въпрос?
4
2
 
13
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Ожени се веднъж, виж какво е и пак си помисли. Първоначално всички са котенца... обаче после :D
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На снимката всички са доволни. По-скоро тия петимата са я пръснали и оттам охлузванията и другите проблеми с коленете. Ще се оправи.
2
2
 
9
 
! Отговори
Фин преди 3 години
ДО 1; Удари ли си една бърза или довечера под душа ще го насмулиш?
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познавайки страстта на опусумите да правят интриги, за които хората да цъкат с език, най-вероятно ще я върнат в шоуто след 1 месец, за да се изпокарат участниците дали трябва да я връщат или не. Сигурен съм, че ще е така!