Милена отива на дуел във "Фермата", искат я вън

Тя избира опонент на Арената тази вечер
14
Милена отива на дуел във "Фермата", искат я вън
Милена има малко поддръжници, Даяна Ханджиева е сред тях. Снимка: Фермата
Бизнесдамата на "Фермата" Милена Станджикова ще се бори за мястото си в шоуто във втория женски сблъсък за сезона. Тя бе избрана за първи дуелист от фермера на седмицата Калоян, а изборът му бе подкрепен от почти всички участници. 
 
"Като военен смятам, че съм един от най-добрите стратези тук. Не правя ходове, които не мога да мотивирам", коментира решението си младият гвардеец.
 
Милена призна, че е очаквала да бъде избрана и с това за нея започва истинската игра в шоуто.
 
"С влизането си тук аз казах - имам стратегия, във времето тя се променя, но не съм спряла да я следвам. Мисля, че е достойно да свалиш картите на масата. Решението ми за избор на втори дуелист ще бъде стратегическо. Мисля, че Калоян сбърка, като ме избра, а дали ще го разбере, зависи от него", каза адвокатката и помоли в следващите дни да изпълнява само задълженията си на ратай и да не прави нищо допълнително, за да може да се подготви за предстоящия сблъсък. 
 
Фермерът на седмицата Калоян обаче й отказа с мотива, че не е претоварена и че останалите жени във фермата имат точно толкова задължения, колкото и тя.
 
Преди първия си дуел на Арената Милена е в изолация, тъй като почти всички във "Фермата" са се обърнали срещу нея и открито признават, че искат пловдивчанката да бъде елиминирана. Силният характер и богатият житейски опит на адвокатката й помагат да приеме философски антагонизма на групата и тя не позволява настроенията на останалите да я сломят. В нейна подкрепа се обявиха единствено колегата й юрист Асен и актрисата Даяна Ханджиева.
 
В четвъртък вечер фермерите върнаха към живот една от игрите, които българските деца играеха всеки ден в предишните десетилетия. В играта на фунийки най-силно се вдетини най-възрастният участник - Митко Шестака. 
 
"Върнахме се отново в детството, играта ни обедини, това е уникално", коментира пилотът Петър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Aha преди 3 години
Предаванията са с цел изглупяване на масите.
10
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма такова мазно влечуго като Миленка. Изкуствено поведение за пред камера , пълна с клишета до болка изтъркани
9
8
 
9
 
! Отговори
Успех преди 3 години
на Милена, трябва да победи добротата и човечността, а не посредствеността и простотията. А този Ангел е просто психически болен човек, който трябва да бъде лекуван.
8
3
 
11
 
! Отговори
Милена преди 3 години
е стойностен човек, както и Асен, Даяна и Данчо. С малки отклонение добри хора са Поли и Стоян. А забравих Борислав. Останалите са утайката и тинята на обществото, което беше опростачено от мафията във властта и задкулисието. Толкова силна агресия, злоба, завист се е вселила в тях, тъй като липсва добро образование, възпитание и култура в човешки ценности.И като видят нормални, си мислят, че са "лицемерни".
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей не съм вярвал, че обществото ще издигне в култ - простотията.
6
2
 
26
 
! Отговори
фермата е преди 3 години
100% отражение на бг обществото - прУсти мутри , диви и злобни селяни , плейметки и певачки, комплексирани неудачници - всички с желание да мачкат,бият и унижават малцината умни и свестни . Пълна деградация !
5
10
 
11
 
! Отговори
Айде ЧАО преди 3 години
"Яките" схеми и стратегии Миленка да си ги прави извън Фермата, при балъците и канарчетата.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това предаване е басии простотията.
3
7
 
21
 
! Отговори
Петя преди 3 години
Милена е самовлюбена жена с огромно самочувствие без покритие.Питайте хората от Пловдив как вкара сина си в Математическата гимназия, без да е приет по легалния начин по бал.Знае вратички в закона и с ниски оценки, но с превърляне от МГ-Пазарджик го навря при наистина умните деца. Следваха протести на родители, разследване на икономическа полиция и промениха закона, за да не се допускат повече тези извращения.Такава жена не може да бъде пример, а показва най-уродливото поведение в обществото.
2
9
 
27
 
! Отговори
Ние какво харесваме? преди 3 години
За да влезеш в това предаване-минаваш през доста "сито"-психолози, аналитици и прочие. Подобни правят анализи- ние какво харесваме,какви типове хора харесваме- прости като Дана, злобни като Надя, псевдомъжаги като Калоян и Петър, селски бекове като Ачо и Митко, *** ,кифли като Жанчето и другата,нормални и осъзнали се като Даяна и фокусника или интелигентни със собствен бизнес като Милена? Ние живеем в такава среда-на работа, в кооперацията-и сами сме свидетели как простотията взима връх !
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това предаване е предварително режисирано и е направено с цел пропаганда на извратените евроатлантически ценности.