Колко струва прическата на Тръмп, възможно ли е да е за 70 000 долара?

Обвиняват го, че носи перука, сравняват перчема му с какво ли не
Обновена: 3 окт 2020 10:04 | 3 окт 2020 10:04, Иванка Гъркова
41
Колко струва прическата на Тръмп, възможно ли е да е за 70 000 долара?
БГНЕС

Възможно ли е Доналд Тръмп да е похарчил 70 000 долара само за една прическа?

Това се питат американците дни преди президентските избори в САЩ. Според разследване на журналисти от New York Times, малко след като е избран за държавен глава през 2016-а, той не пожалил средства, за да изглежда добре за свое телевизионно участие, като парите не дал от собствения си джоб.  

Разследване на New York Times показа, че президентът е платил само 750 долара данъци през 2016 г. и още толкова на следващата. Сумата контрастира доста на фона на тази, която той похарчил за оформяне на непокорния му перчем, заради който често търпи подигравки. 
 
Междувременно младият политик Александрия Окасио-Кортес, която е член на Демократическата партия на САЩ, отбелязва в своя Twitter, че е дала 750 долара, но не за данъци, а за своята прическа по случай рождения й ден. Тя посочва, че е изпозлвала собствени средства. 
 
 
"Защо републиканците не критикуват идола си за 70 000 долара държавен разход за прическа? О, защото са безгръбначни и мразещи жените лицемери, затова!", пише политикът в социалната мрежа. 
 
"Не знам как може да струва толкова много", казва пред Townandcountry Томи Бъкет, стилист от Ню Йорк. По думите му, дори и в престижните салони в Манхатан няма такива цени, като най-скъпата мъжка подстрижка там е около 150 долара. Той смята, че негови колеги взимат по-скъпо, ако ходят по домовете и изпълнявта по-специални поръчки, но едва ли биха поискали безумната сума от 70 000 долара. Мъжът е категоричен, че колкото и пари да похарчи Тръмп за косата си, той не може да си купи стил. 
 
"Тръмп може да е президент и да обича скъпите неща, но вижте косата му. Тя не струва толкова, нито изглежда добре"; "Не мога да повярвам! Толкова пари за тази топка косми...", пишат възмутени граждани в социалните мрежи.
 
Коментирайки скандалния разход, много модни експерти изтъкват, че Иванка Тръмп прилича много на баща си, защото веднъж тя дала 95 000 долара за грим и прическа. Според информация на "Дойче Веле", тя винаги разчита на личния си гримьор. 
 
„Всички знаят, но хейтърите и загубеняците отказват да го признаят, че не нося перука. Косата ми може да не е перфектна, но си е моя“, споделя преди години Тръмп по повод специфичната си прическа.
 
Не всеки може да се докосва до косата му
 
В книгата си „The Fire and the Fury“ Майкъл Уолф пише за това, че американският президент се боядисва, като за целта ползва специална боя, наречена „Just For Men“. Това потвърждава и дъщеря му Иванка.
 
През 2014 г. Тръмп разкрива пред "Playboy", че е доста взискателен и не желае всеки да го пипа. Той посочва, че вече не иска да го подстригва никой друг, освен съпругата му Мелания. Не е ясно дали решението му е продиктувано от това, че оплешивява или се притеснява да не развалят неговия "прекрасен перчем". 
 
Още за прическата на Доналд Тръмп през годините и подигравките за нея четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върхът на журналистиката сте! Трябва да получите Пулицър, днес.бг да знаете :)
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Световната олигархия за която е писал още Наполеон мрази Тръмп. Те контролират медиите и денонощно го усмиват. "Наполеонов комплекс" е термин създаден да усмива един от най-великите пълководци. Наполеон не е страдал от комплекси за разлиска от албионците, които са пълнили гащите при мисълта, че Наполен доминира Европа и света.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Косата до ушите му е истинска, но само тя.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клингонска е, затова е скъпо.
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой още съмнява ли се, че краварите пуснаха вируса и за да не ги заподозре някой тръгнаха да се карат. Света тънe във Коронавируси и корупция заради краварите ама да ги ожали човек, че прическите им стрували от 250 долара нагоре. Де е Сталин да ги подкара със една голяма гега да бачкат във една тухларна ще им даде едни прически.
11
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
АКО ПИТАТЕ НИНОВА ПРИЧЕСКАТА НА БАТ БОЙКО СТРУВА 70 000 ЕВРО... НАЙ-МАЛКО...
10
5
 
4
 
! Отговори
Скарлет преди 3 години
Най-голямата эаплаха эа човечеството е Америка!! Эа пореден път се докаэа - ковид 19, които го пуснаха на китайците а след това ни отрови на планетарно ниво!!! Апропо, икономиката на САЩ се е иэграждала винаги от войни - биологични, икономически, природни ХАРПС!!! Уханската чума в момента действа на ниво 3-та световна, която в същност убива болни , въэрастни хора (отключва стари эаболявания) - но основната и цел е прекрояване на глобалния икономически и финансов РЕД!!!
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АОК да го подстригва срещу 50 долара, Тръмп какво е виновен, че фризьора му е алчен тип. Като няма за какво да се хванат се хванаха за прическата му. Намерете му евтин фризьор тогава, къде е проблема ?
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко струва прическата на Обама?70 000 рубли.
7
8
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 5Ако беше прочел след заглавието. Щеше да видиш, че го обвиняват, че е платил с държавни пари....
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОЛКОТО И ДА СТРУВА ТРЪМП СИ Я ПЛАЩА САМ.
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако иска и $700 000 може да даде, сметка на парите ли ще му правите ?
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо се надрискахте от *** статии за Тръмп. Обещавам, след като спечели изборите са се смажа от коментари и да дразня либералните недъзи до безкрайност.Най- вероятно светът е пълен с педофили, що толкова много ненормални държат за Биден. Ще плувате под земя.
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За неговите години прическата му е супер.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с този Ковид,той губи изборите.
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако тая перушина струва допи 10 долара, това са най-излишно похарчените пари.