Джил Байдън – коя е жената до Джо Байдън?

Нежната половинка на кандидата за президент се обърна към американците
12
Джил Байдън – коя е жената до Джо Байдън?
Снимка: БГНЕС

Остава по-малко от месец до президентските избори в САЩ и все повече известни личности започват да насърчават феновете си да гласуват.

За Белия дом ще се борят Доналд Тръмп и Джо Байдън, които вече преминаха през първия си дебат, който не беше посрещнат добре от публиката. Двамата ще имат възможност да се поправят на 14 октомври, ако настоящият президент на САЩ даде отрицателна проба за коронавирус.

И докато политическите анализатори са вперили поглед в мъжете, то модните критици обръщат по-голямо внимание на дамите и техните тоалети.

Мелания Тръмп винаги е впечатлявала с визията си, но досега по никакъв начин не е използвала дрехите си като агитация за гласуване. Това обаче не се отнася за д-р Джил Байдън – дамата до Джо Байдън.

Бившата втора дама (Байдън беше вицепрезидент при управлението на Обама) използва всяка удобна минута, за да напомни на всички американци колко е важно да използват правото си на глас.

Г-жа Байдън става все по-любима на хиляди американци заради сдържаните си емоции, интелигентното си изказване и начина, по който се грижи за съпруга си. Преди няколко дни се появи клип, в който тя дърпа Джо малко по-назад от репортерите, за да бъде спазена дистанцията от 2 метра, наложена заради пандемията.,

Повече за Джил Байдън, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
D. преди 3 години
Спомням си изборите през 2016 - всички емигранти от Източна Европа, които аз познавам, гласуваха за Тръмп.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре пишете за сина на Джо Байдън и връзката му с газопроводите в Европа!
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как няма да впечатлява Мелания! Ако сложат 2 метра обелиск или изправена мумия вместо човек, няма начин да не направи впечатление.
7
5
 
9
 
! Отговори
Маскари... преди 3 години
До пенсионерне се ли срамува, че съпруга й налита на малки момиченца, дори в ефир - каква съпруга е това?! ....Срамува се толкова, колкото и Мелания от това че Дони през 2-3 месеца плаща "неустойки" на професионални муурви дето им се е нахвърлял да ги обарва или целува а ако си е носил и виаграта в джоба и да ги е*ве .... Ама да ве, туй са долни инсинуации разпространявани от врага ..... дори по-долни и от разпространяваните от приятелите "истински" случаи на обарването на деца от Байдън
6
2
 
10
 
! Отговори
ПР агент преди 3 години
Г-жа Байдън става все по-любима на хиляди американци заради сдържаните си емоции, интелигентното си изказване и начина, по който се грижи за съпруга си ........а след като дойдат и инструкциите към българските тролей публикуващи "на ишлеме" по родните медии ..... ще стане любимка и на българите . ИзведнАж .
5
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох тоя Байдън щом е бил вице на Обама смятай за какво иде реч! Нямат нужда от някой като Тръмп, който прекрати вече три военни конфликта. Обамистите имат нужда от войни! По това ще ги познаете.
4
7
 
15
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
не се ли срамува, че съпруга й налита на малки момиченца, дори в ефир - каква съпруга е това?!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има по-малко козметични операции от него.
2
3
 
6
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
нашият Верен Агент - слуга на Император Зи!
1
7
 
4
 
! Отговори
реално преди 3 години
баба джил, кво ми я фалите