Данчо от "Фермата" не ще годеницата, иска Даяна

Имал тръпка към актрисата
Обновена: 6 ное 2020 14:57 | 6 ное 2020 14:49, Александър Попов
24
Данчо от "Фермата" не ще годеницата, иска Даяна
Снимка: Фермата

Илюзионистът Йордан Белев направи емоционална изповед, от която стана ясно, че от години не е щастлив с годеницата си – певицата Камелия Ноева.

"Страшно ми е да призная, че във "Фермата" не съм усетил липсата й, това ме смазва. Тя ми даде ужасно много през последните 7 години", през сълзи написа Йордан.

В прочувствено писмо до себе си общинският съветник призна, че е намерил нова тръпка в лицето на актрисата Даяна Ханджиева.

След тази изповед водещият Андрей предложи на общинския съветник да организира среща с годеницата му, на която двамата да изяснят очи в очи отношенията си.

Дали годеницата на Йордан ще се съгласи да се срещне с него пред цяла България и кой ще е вторият застрашен от отпадане от шоуто мъж ще стане ясно тази вечер.

Иначе след поредица от женски елиминационни битки, идва време и за мъжка. Изненадващо за всички, фермерът на седмицата Ваня реши да номинира за първи дуелист Ангел, а не Милена, въпреки че двете са в пряка конкуренция за голямата награда от 100 000 лева.

"Не ми се искаше ти да си дуелист, защото мисля, че си много качествен човек и си нужен на фермата. Правя този избор, защото искам дуелист да е мъж - смятам, че прекалено много жени се борихме на Арената. Надявам се да се върнеш, защото без теб стопанството няма да е същото", обясни решението си усмихнатата Ваня.

Въпреки това признание, Ангел не прие мотивите й и коментира, че стюардесата има лично отношение към него, поради минал конфликт между тях. Той издаде, че втори дуелист ще бъде един от двамата синеоки мъже в стопанството  - Стоян и Калоян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
22
 
! Отговори
Жан-Люк Пикард преди 3 години
Този зле скалъпен сценарий не го ли гледахме в Бай Брадър?Започват да се повтарят.
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сценарии,какво да правят ..играят го.Пари ще вземат за театъра.
1
4
 
27
 
! Отговори
Пуснах сълза... преди 3 години
Много изтъпя тоя народ щом всяки ден гледа такива идиотщини по тв-то.

Спонсорирани публикации