Кейти Холмс до Емилио Витоло - двойка за пример

Двамата координираха тоалетите си по прекрасен начин
3
Кейти Холмс до Емилио Витоло - двойка за пример
Снимка: БГНЕС

Когато започнеш връзка с някого, ти постепенно започваш да попиваш от навиците му. Променя се часът ти за хранене, страната, от която спиш или пък любимото ти телевизионно шоу. Това по никакъв начин не е лошо или пагубно за самочувствието ви, тъй като в една връзка трябва да има разбирателство и компромиси. И докато някои от навиците, които стават еднакви и за двамата, остават скрити от обществото, то промяната на начина на обличане е видима за всеки.

Дори и без да го искат, двойките започват да се координират в тоалетите си и често излизат или с еднакви цветови гами, или с такива, които се допълват. И докато цяла Америка чака нетърпеливо да научи резултатите от изборите за президент, двама влюбени се разходиха необезпокоявани по улиците на Ню Йорк.

Кейти Холмс и приятелят ѝ Емилио Витоло са неразделни от няколко месеца и вече не крият връзката си. Двамата бяха засечени в Сохо, най-вероятно след като са пуснали бюлетините си. Освен че бяха хванати под ръка, влюбените доста добре съчетаха външния си вид. Холмс беше заложила на бежово палто на марката Nanushka, а Витоло избра кариран модел, но пък блузата му беше изцяло в тон с това на приятелката му. Двамата също така носеха и кожени обувки в черен цвят.

Вижте Кейти Холмс и Емилио Витоло в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари