Ариана Гранде се ядоса на Instagram инфлуенсърите

Вижте каква е причината
12 ное 2020 15:45, Ивета Иванова
13
Ариана Гранде се ядоса на Instagram инфлуенсърите
Снимка: БГНЕС

Ариана Гранде е ядосана на Instagram инфлуенсърите, които продължават да ходят по партита и да се забавляват, въпреки пандемията от коронавирус.

Тя изрази своето възмущение в предаването "Zach Sang Show". 27-годишната певица смята, че инфлуенсърите трябва да си стоят вкъщи и така да се преборят с кризата, както се прави в много други страни.
 
"Наистина ли имаме такава голяма нужда да отидем в Saddle Ranch, че не можем да почакаме пандемията, която носи смърт, да отмине?", каза тя.
 
Saddle Ranch е тематичен ресторант, любимо място на знаменитостите, което се намира в Западен Холивуд, Калифорния. Той е направен в стил "Дивия Запад" и там има механичен бик, който е емблема на мястото и любим на звездите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
1
 
! Отговори
гняс.бг преди 3 години
ОТВРАТИТЕЛЕН УРОДЛИВ САТАНИНСКИ ЛИГАВ ***
9
2
 
5
 
! Отговори
Рейнджъра преди 3 години
До Анонимен - Дяка, Дяка, колко трябва да е празен живота ти, че цял ден и цяла нощ да висиш в нета и да плюеш всичко и всички. Явно разнасяш не само злоба и интриги, но и венерически болести, това обяснява защо стоиш сам в панелката като куче и плюеш жените, тъй като просто не ти се е отворил парашута.Неслучайно всички ти казват Дяката интриганта, толкова време висиш в сервиза без наем, а ме плюеш зад гърба -много подло и долно, типично за интригантите, които цял ден бълват лъжи и интриги.
8
5
 
2
 
! Отговори
Ортопед преди 3 години
Това момиче защо все се снима с килната глава?
7
6
 
7
 
! Отговори
111 преди 3 години
Музиканчетата като Ариана Гранде са слуги на Сатанистите.Те имат за цел да развращават младото поколение и да пропагандират идеите на Сатанистите. Почти всички които гледате по западните музикални кана ли са слуги на Сатанистите. Сатанинската символика е навсякъде в клиповете.
6
7
 
8
 
! Отговори
СМЯХ преди 3 години
Най-големия Инфлуенсър е Ариана Гранде - но тя вече одърте - те се износват на 20-25 годишна възраст .Карат по 2 години .
5
10
 
17
 
! Отговори
Дядо Ви преди 3 години
Мацката е супер и не е надута. А това дето го е казала си е абсолютно така, "инфлуенсърите" да не се размотават за де разнасят вируса и без това нищо полезно не вършат.
4
4
 
6
 
! Отговори
Зеленоок... преди 3 години
До Анонимен 2Най-доброто, което съм чел днес поне!
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз съм ядосан, ама още не мога да определя на какво..Надявам се скоро да разбера..
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я, до днес си мислех, че Ариана Гранде е бира XXL бутилка, пък то к"ви било
1
7
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
В знак на солидарност, си го местя от единия крачол в другия.