Актрисата Даяна Ханджиева скочи от Данчо на Петър

Заражда ли се нова любов във "Фермата"?
19 ное 2020 08:04, Александър Попов
54
Актрисата Даяна Ханджиева скочи от Данчо на Петър
Снимка: Фермата

Във "Фермата" се заражда нова любов, като в центъра на вниманието отново е актрисата Даяна Ханджиева. През последните седмици тя се заигра с фокусника Данчо, който пък е сгоден и си има жена навън. Самият той призна, че вече не изпитва тръпка, но видимо ще му се наложи да премисли чувствата си.

Защото Даяна вече си има нов фаворит - Петър.

Новата двойка прекара една вълнуваща вечер под звуците на латино музика и мексиканска кухня. И се преоткриха един друг.

"Тя определено е мой тип жена. Изключително красива и нежна. Усетих енергия и химия. За мен тази вечер Дая по някакъв начин полетя заедно с мен", сподели Петър.

"Аз тотално преоткрих един съфермер и ме е яд, че съм си губила времето. Пофлиртувахме с Петър. Липсваше ми тази емоция, която да е чиста и свободна. Много е хубаво, когато нещата са споделени", каза от своя страна Даяна.

Феновете на предаването обаче отправиха доста критики към актрисата в социалните мрежи.

"Върнахте ме в началото на "Дързост и красота". Тогава Брук беше жена на всички от филма.. Тук Даянчето не е по-различна", гласи един от най-невинните. Почитателите на Ханджиева пък смятат, че именно Петър е мъжът, който най-много й подхожда в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гушливата Даяна,какво да прави момичето?много игрива,пригрътка тук и прегрътка там а да видиш? и тя не знае на чие легло е???? :))))
37
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Петър егати темерута.Дружбата му с гвардейчето извади на показ най-лошите черти от характера и на двамцата.Да не са ти в къщата.
36
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надка,Мара и Калоян най-злобните и противни хиени от неотпадналите още в предаването.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коректното изявление и трябвало да еТя падна под ХХХХ!
34
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Мария скандалджийката с нечленоразделния говор що рев удари за готвача,но бързо се преориентира към Калоян и Петър.Снася им клюки за Хепито,възседнала по къси *** масажира вицефермера си "Кано" у фермерската къща а мъжа и отвън гледа.И Надка забрави Ангел,двете се впиха у Петър и Калоян.Явно така виждат финалната 4ка.
33
1
 
30
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Всички мъже казват ,,Даянчето е жена-мечта!,, Но да не ти е в къщата,ще имаш много приятели и много баджанаци!За една година ще ти побелее косата!
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дават ли нещо по тв-то, има и сценарий, а има ли сценарий...
31
0
 
21
 
! Отговори
Alex преди 3 години
Съдейки от снимките в медиите, съвременния мъж от гледа остро, има хомо брадичка и едва ли поддържа ерекция, освен при срещите си със себеподобни.
30
0
 
40
 
! Отговори
Тази Даяна преди 3 години
не вижда ли, че у този Петър няма грам джентълменско, уникален егоист, с отвратителен характер, подъл, сеирджия, долен интригант, като баба Яга Надя злобата. А Даяна си търси оправдание, омая Данчо, спи до него, шести му се голичка, а после била приятелка. Дрън дрън!
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не пробва няма как да разбере кой чеша по на дълбоко!
28
1
 
32
 
! Отговори
Дидка преди 3 години
По сценарий създаоха приятелства между пилота и морската стюардеса, фокусника и актрисата , нещастните Надя и Ачо , готвача и агресивната Мария. Някои от участниците се поувлякоха и гледаме сълзи, ревност , разочарования. Не всеки може да контролира чувства, емоции и сърдечни тръпки. Истински са пресметливостта, злобата и алчността на Надя и гвардееца Калоян , който сътвори много " велики " мисли и " мъдрости" за живота. Жалко , че Данчо не прие съветите на Камелия и се държи като хлапак
27
3
 
11
 
! Отговори
Щилян преди 3 години
Тази мария сам сигорен че довечера ще номинира даяна.много е трудна за разгадаване.малко забите са и като на питбул но няма лошо.
26
2
 
14
 
! Отговори
ха ха Хо преди 3 години
Тоца Косаъма и плейЛейката Жанета сигурно са гледали епизода гризейки нокти,а фокусника,гвардейчето и хепито ревейки.
25
3
 
9
 
! Отговори
Andrei преди 3 години
Не напразно одбивате на хората вниманието с даяна и петар и данчо.за да побутвате някои хора кам финала като мария и калоян.се си мисля че иван са приятели с мария на ван.но ния щр се правиме че незнаеме.не всички балгари пасът трева.тя сама се изказва много е ***
24
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами,Даяна е волна пеперуда и лети от цвят на цвят и накрая ще кацне на магарешки трън.
23
2
 
12
 
! Отговори
Поли преди 3 години
Някои фермери не разбраха че и поли хубавенска е *** джуревка от тия власите наи гадните каде живеят на дунава от лом.тези са много алчни много лажат и много крадат.нече сам расист но просто исках да го вметна.
22
5
 
17
 
! Отговори
Ivan преди 3 години
Между другото искам да споделя с вас нещо.защо ли си мисля че фермата е нагласена този сезон и побутват тази" Мария" да спечели.защо все си мисля че е позната на иван или са някакви роднини и ще си поделят някои лев на вън.то цяла балгария го вижда.за тази сам сигорен че нито един балгарин няма да гласува.
21
0
 
16
 
! Отговори
Бръм преди 3 години
каква поредна ***** драма уважаеми зрители хаха
20
2
 
34
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
А накрая ще я трътка някоя ММА батка. Говоря в реалния живот. Или футболистче, бизнесменче. Такива като нея много хубаво си знаят цената. Не я мислете. Колкото до фермата, не следя такива предавания.
19
1
 
22
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Е, аз пък съм доволна от развитието на нещата - намериха се два б******, достойни един за друг, и всеки ще получи, каквото си търси.