Пижамите в "Короната" крият послание

Дизайнерите със специални модели за кралицата и Маргарет Тачър
10 дек 2020 19:55, Иванка Гъркова
6
Пижамите в "Короната" крият послание
Снимка: БГНЕС

Несъмнено „Короната“ е един от сериалите на 2020-а, който ще продължим да следим с интерес и през новата година. Представяйки ни пикантни подробности от живота на всеки един член от британското кралско семейство, той ни отваря вратите на един съвсем друг свят, белязан от строгия дворцов протокол. Във всеки епизод може да видим как се обличат Елизабет Втора и хората около нея, като някои тоалети, например сватбената рокля на принцеса Даяна, ще се запечатат завинаги в съзнанието ни.

Дизайнерът на костюми Ейми Робъртс разкрива пред Town and Country, че трябвало да прояви доста креативност, за да избере пижама за най-известните представители на кралското семейство.

Ако се замислим, не е важно какъв цвят ще бъде пижамата, а дали ще ни е удобна. Но от друга страна онова, което сме избрали да облечем за сън, може да покаже доста за нашия характер и това какви сме, когато не сме обект на внимание и искаме да си почиваме в леглото. На това мнение е Робъртс, която трябвало да се върне назад в годините и да се запознае внимателно с живота на всеки един герой от сериала.

Робъртс изпипала до всеки детайл пижамите на кралица Елизабет Втора (Оливия Колман), принцеса Даяна (Ема Корин) и Маргарет Тачър (Джилиан Андерсън). За модела на всяка една от тях ѝ трябвало различен подход., вижте в

Още за Елизабет Втора и тоалетите й в "Короната" вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
kok преди 3 години
бабето мирише на мечка
3
2
 
2
 
! Отговори
11 преди 3 години
Лелеее, вампир с пижама! Бррррррр...
2
5
 
4
 
! Отговори
Пенеф тренера преди 3 години
братовчедката на Симеон три
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен тах таля баба.

Спонсорирани публикации