Принц Чарлз може да сдобри синовете си

Защо между тях има напрежение?
Обновена: 1 яну 2021 09:24 | 1 яну 2021 09:24, Ивета Иванова
11
Принц Чарлз може да сдобри синовете си
Снимка: БГНЕС

Според източници, враждата между кралските братя принц Уилям и принц Хари все още продължава.

Кралският историк Робърт Лейси, който скоро издаде книга, посветена на тях, "Battle of Brothers", пише, че ключът към решаването на проблемите между братята може да е баща им - принц Чарлз.
 
"Очевидно, човекът, който може да създаде или окуражи сдобряване е Чарлз. Той не е в картинката засега, доколкото знаем. Бих се надявал, че зад кулисите, Чарлз работи - поправя оградите и строи мостове", споделя Лейси пред "Us Weekly".
 
В книгата се казва, че Хари и Уилям са възпитани така, че да бъдат близки и да се защитават едни друг. Но двамата изпитвали много различни неща, що се касае до задълженията им към короната. И затова между тях имало напрежение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Българите сме наивни преди 3 години
но онези в Англия са съвсем овце, царства и кралства отдавна са забравени по света, само тези овце още слугуват на една дъртофела и семейството й, както ние слугувахме на бай Тощо, а сега слугуваме на бай Боко!? Докато има овце, ще има и вълци! Вълците ще изчезнат, когато овцете се превърнат в хора, които грабнат тоягата. Народ без достойнство е стадо овце! На изборите ще видим дали още сме стадо!?
8
0
 
2
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 3 години
Не че нещо ама да не планира "инцидент" с Меган ..... щото то друг начин да сдобри двама братя които са се разбирали перфектно и са нямали никакви, ама никакви проблеми помежду си ... до свадбата на вече "просто" Хари с Меган Маркъл . Тая същата която не може да търпи дори своето собствено семейство и единствена майка и все още е около нея ... щото и е майка .Да не споменаваме за факта че е кръстила детето си на кучето си Арчи , което уморила до смърт когато е била млада.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът е че първият син получава цялото кралство.Да разделят кралството на две - половината, ще остане в EU с единия принц, половината извън с другия принц.
6
1
 
5
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Да си разменят жените от време на време и да сдобряването ще дойде само.
5
0
 
9
 
! Отговори
Николета преди 3 години
Напрежението се сваля само по един начин.
4
0
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Той не иска ама те техните го натискат...
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваййй.....Ми ся?"Принцовете" съ карат щоту...., тъй и не съ разбра - що!Но, мен по мъ интересуват двете "принцеси" ....-))))))
2
4
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРИНЗ ЧАРЛЗ Е НАПЪЛНО МАЛО-УМЕН ВЕЧЕ И ТОВА, ЧЕ МУ ПУСКАТЕ СТАРА СНИМКА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!!
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък мисля че всичко е театър.Единя го играе бунтар другият послушко.Послушкото ще стане цар ожени се за послушната принцеса направиха деца ,ходят по благотворителни събития ,носят дрехи и храна на разни клошари,целуват сополиви бежанци.Изобщо политкоректна идилия. "Лошите" избягаха в странство и пробваха да пробоят с марка за сутиени прашки,бикини и слипове.Естествено бяха жестоко посечени заради името на парцалките! Какво ли ще измислят сега?Може би по сюжет е време за секс скандал?Ще видим.