Детето на Меган и принц Хари говори с американски акцент

Херцозите на Съсекс коментират отминалата година в подкаст
2 яну 2021 14:32, Петя Славова
47
Детето на Меган и принц Хари говори с американски акцент
Снимка: БГНЕС

Херцозите на Съсекс стават все по-активни в общественото пространство. Те публикуваха първата част от своя подкаст в "Spotify", в която размишляват за тази съвсем различна година, която сме живели по целия свят и която винаги ще помним.

В епизода, представен, разбира се, от самите Хари и Меган Маркъл, участват различни герои от света на изкуството, политиката и дори спорта, като правят своя принос към посланието на надежда и ентусиазъм, което са искали да предадат този коледен сезон. Сред тези участници откриваме Стейси Ейбрамс, готвачът Хосе Андрес, с когото наскоро се обединиха, за да осигурят храна на най-уязвимите, Дийпак Чопра, Джеймс Кордън, Елтън Джон, Наоми Осака, Тайлър Пери или Джордж Поет, наред с други личности, съобщава БГНЕС, позовавайки се на "Венити Феър".

Всеки от гостите говори накратко за най-трудните моменти, през които е преминал през тази година, за уроците, които е научил, като силата да бъдеш свързан на най-високо ниво днес, което ни кара да не губим контакт с нашите близки. Те също така разглеждат важни въпроси, които, независимо коя е годината, ще трябва да продължат да се борят за тях: психичното здраве и изменението на климата.

И накрая, те изразяват своите пожелания за 2021 г., повечето от които са пожелания за здраве, да се грижат един за друг и да видят повече усмивки тази година . За сбогом те поздравяват следващата нова 2021 г., и се появяват няколко изненади. Първото, съобщение от Джордж Поет, в което той ни казва, че ще предложи брак на приятелката си, която все още не знае нищо, и че се надяваме, че когато го чуе ще отговори с "да".

Втората и най-добрата изненада е това, което прилича на домашен запис в края на подкаста, в който чуваме как Хари моли сина си Арчи да повтори след него: "Честита Нова година", а малкият произнася фразата със смях, и както някои посочиха, с американски акцент. Резултатът? Прекрасен новогодишен поздрав към всички слушатели от най-малкия от семейството, който ще остане за потомците.

Хари и Меган не споделят много информация за малки Арчи, искайки да го предпазят от светския шум. За последно го видяхме миналия май във видео, споделено от "Спаси децата", в което майка му му чете приказка. Въпреки че на Бъдни вечер можахме да видим красива семейна снимка от тяхната Коледа, тя беше под формата на картичка, която ни кара да искаме да знаем повече за малкия, превръщайки това възхитително послание в страхотен коледен подарък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 33 Нищо тя и Силвия Кацарова си беше кръстила кучето Тото Кутуньо. Глупостта не ходи по гората.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоЛеле, тръпки го побили! Бре - бре колко страшно! Що се лигавите така бе, не ви ли писва понякога? на мен ми е направо смешно. Е, тези хора ще продължат да живеят живота си независимо от вашите тръпки. За тях те изобщо не са важни.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално, след като не живеят в Англия. И децата на актьорите Джон Красински и Емили Блънт говорят с американски акцент. Хари скоро ще стане американски гражданин и защо не, след като всички във ВБ правят всичко възможно това да стане факт. И няма да е единственият.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакам котката да роди и първото мъжко ще го кръстим Арчи - на принца.
28
1
 
3
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Уеуе-мауе! Риъл амеРУикЪн!
27
5
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
обаче пръстите на та въпросната са ужасни!..БЕЗ да искам ги забелязах,но...направо ме побиха тръпки...Ние викаме че "Рижавия" е "рептил",но май ИЗКУСНО ДЕГИЗИРАНАТА негова "съпруга" е такава....което обяснява донякъде отношението на "Дъртата" към "афроамериканката"..
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не го показват щото е не гърче , малкото снимки дето са излязли с него са избелени с Фотошоп
25
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Свири на пиано и управлява самолет!!!!! Ха ха ха Абе кво ни занимавате с тия рептили бе!!!!!
24
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименм/у другото,...оставям на страна чутовната новина,но понеже зачекна:-Отдавна хора,които се занимават с тая материя са установили,че бебетата дори плачат на "МАЙЧИНИЯ си език"....Малко "шантаво" звучи,но е така...Спомням си че гледах некакво видео,в което беше записан плача на неколко бебета от различни народности и знаете ли?..Наистина определено се улавяше разлика...Повтарям:-Това НЕ е мое изследване!!!..Просто попаднах на него!
23
3
 
5
 
! Отговори
Handel преди 3 години
А кой е бащата?
22
0
 
13
 
! Отговори
Маамка му преди 3 години
Таткото: Кажи тати.Малкия : мамаТаткото: Кажи тати.Малкия: мамаТаткото : мамка му.Малкия : мамка му.Майката влиза : Здравейте, как сте?Малкия : мамка му.Майката : Олеее. Кой те научи на това ?Малкия : тати.
21
1
 
5
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 3 години
Пак здраво и бързо местене!!!Тенкс мисирчоци...
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това дете кога се роди, че започна и да говори с акцент?
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туби ор нот туби Арчи-и-и-и............
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са ми най.малкиот дерт!
17
2
 
8
 
! Отговори
V преди 3 години
Аз пък *** с македонски акцент
16
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
е кво?..На мен ми ареса!..Принцот кандърдисвал отрочето:-"Повтаряй след мен!"...И то:..-"А!Арчи иска бисквитка!"..."Ту биг,ту биг!".."Йе,бейби!"..."Кто пришьол?"....иначе малкото е "одрало кожата" на тейкото на Мейгън....но черепчето му е на "Династията"..
15
1
 
12
 
! Отговори
15 преди 3 години
Лелеее...от зор си изгризах ноктите докато разбера с какъв акцент ще говори детето им. Сериозно, може ли това да е новина?!
14
0
 
16
 
! Отговори
11 преди 3 години
Бааахти тъпaта новина!
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия и тримата не са готини :)))