Бебе на борда: Кои звезди ще си имат дете през 2021 г.?

Радина Кърджилова очаква втори син
Обновена: 4 яну 2021 19:42 | 4 яну 2021 19:12, Иванка Гъркова
0
Бебе на борда: Кои звезди ще си имат дете през 2021 г.?
Снимка: Pixabay

2020 година не бе лека за много от нас. Ще я запомним повече с маските, ограниченията и дезинфекцията, отколкото с хубавите моменти, които сме имали. Заради пандемията доста български звезди останаха без работа, но използваха свободното време, за да се усъвършенстват и да обърнат внимание на любимите си хора. Така някои допринесоха за бейби бума, който е едно от малкото положителни неща от социалната изолация в България.

След първото ни затваряне през пролетта, от много АГ болници в София и Пловдив, а и на други места в страната, отчитат ръст на заченатите деца, някои от които вече се родиха в края на ноември.
 
Наскоро ви разказахме кои български звезди се сдобиха с бебета през 2020-а. Затова днес нека разгледаме на кои наши знаменитости им предстои същото нещо, но през 2021 г.

1. Ицо Хазарта
 
Известният рапър, който се отдели от група „Ъпсурт“, за да гради самостоятелна кариера, очаква своето трето дете през новата 2021 г. В началото той и половинката му Женя Димова криеха новината, но през лятото потвърдиха, че отново ще чуват бебешки плач.
 
Ицо Хазарта изненада своите последователи в Instagram, споделяйки кадър от своята почивка в Гърция, на който любимата му държи ръката си върху своето закръглено коремче.
 
„Три за щастие“, написа певецът, който има още две дъщери, по-голямата от които е от първия му брак.

2. Радина Кърджилова
 
Българската актриса ще дари своята половинка Деян Донков с момче съвсем скоро. Малко преди колежките ѝ Луиза Григорова и Весела Бабинова да родят, той потвърди, че ще става татко отново.
 
Любимата на мнозина театрална двойка вече има син – Христо, като сега очаква втори.
 
Още за родните звезди, които ще си имат бебе през 2021 г., вижте в Tialoto.bg
Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари