Годишнини, бебета... Кои са важите събития в дома на Елизабет II?

През 2021-а съпруъгът й ще навърши 100
6 яну 2021 20:55, Петя Славова
5
Годишнини, бебета... Кои са важите събития в дома на Елизабет II?
БГНЕС

Големи събития очакват кралското семейство през 2021 г. Ето и 5 от най-важните в личен план дати.

Принцеса Юджини
 
Няколко месеца се говори за бременността на принцеса Юджини. А през септември официалният акаунт на Бъкингамския дворец в Instagram обяви, че Юджийн Йоркская и съпругът ѝ, бизнесменът Джак Бруксбанк, очакват раждането на първото си дете. Очаква се бебето да се роди през следващите седмици. Хлапето ще стане девети правнук на кралица Елизабет и принц Филип. Великолепната сватба на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк се състоя през януари 2018 г. в Лондон. Двойката се ожени в параклиса „Сейнт Джордж“ на територията на замъка Уиндзор, където принц Хари и Меган Маркъл преминаха през същото тайнство. Празникът се проведе в кралски мащаб. Бъдещите съпрузи поканиха 800 гости на сватбата.
 
100-годишнина на принц Филип
 
През юни в кралското семейство ще се случи значимо събитие: съпругът на кралица Елизабет ще навърши сто години. Според източник от Бъкингамския дворец самият принц Филип „не иска шум“ около годишнината си и отказва да бъде домакин на голямо тържество.
 
Ако пандемията не се забави до лятото, тогава кралският клан ще се събере по случай важната дата за малка семейна вечеря. Очаква се по това време принц Хари и Меган Маркъл да бъдат в Лондон: Игрите на непобедените трябва да започнат в края на май, които бяха отменени миналата година.

95-та годишнина на кралица Елизабет
 
Също толкова значима годишнина се очаква през 2021 г. за Елизабет II. Тя навършва 95 години. Самият рожден ден на Нейно Височество се празнува на 21 април, но традиционният великолепен парад по повод важната дата – Trooping the Color - се провежда през втората събота на юни. Вярно е, че 2020 г. направи свои корекции. Честванията се проведоха в замъка Уиндзор на 13 юни, но със значителни ограничения с оглед на предпазните мерки по време на пандемията на коронавируса. 
 
Още за значимите събития на членовете на кралското семейство през 2021-а, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая на трона ще трябва да я наследят пра пра внуците й .Не дава властта като боко тиквата .Не пуска кокала
2
1
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НАЙ-ГАДНИТЕ ЯВНО ЖИВЕЯТ НАЙ-ДЪЛГО!!!ПРИНЦ ФИЛИП ПОРЪЧА УБИЙСТВОТО НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА ЩОТО МУ КАЗАЛИ, ЧЕ Е БРЕМЕННА
1
1
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
тая нестана ли на 350 или нещо от сорта ,бааа таз арденохрома бе ,голямо чудо !