Мъже в рокли, официални анцузи... Кои са модните попадения на звездите?

Вижте с какво привлякоха вниманието ни през 2020 г.
12 яну 2021 20:08, Теодора Драгоева
32
Мъже в рокли, официални анцузи... Кои са модните попадения на звездите?
Снимка: БГНЕС

Стилът на известните личности през изминалата година, белязана от пандемия, се оказа доста странен. Може би съвсем очаквано, като се има предвид, че голяма част от хората по света бяха заключени по домовете си! И все пак визията от 2020 г на няколко определени звезди се запечати в съзнанието ни за години напред. Сред най-ярките, неочаквани и запомнящи се модни попадения е това на модната редакторка на американския Vogue – Ана Уинтур.

През април 2020, Ана, която е считана за моден гуру и е известна със своя фин и свръхелегантен стил на обличане, се появи в Instagram по... анцуг! Уинтур сподели със своите последователи в социалната мрежа кадър, на който се виждаше как работи от уюта на дома си, облечена в комфортни, червени, макар и доста шикозни, спортни панталони. Кадърът предизвика доста коментари и еуфория у хората, които разбраха ясно посланието на Ана – анцугът вече не е дреха само за спорт, а напротив – това е най-актуалната дреха за времената, в които се намираме.
 
Хари Стайлс е другата известна личност, която предизвика полемика с модните си решения, определяйки нова тенденция в стила през 2020 г. Британският певец се появи по рокля (и в други женски дрехи) на корицата на модната библия – Vogue, налагайки унисекс облеклото. Оказа се, че Хари винаги е обичал андрогинния стил, а майка му призна в интервю, че от дете му е позволявала да носи рокли.
 
Още за модните попадения на звездите през 2020 г. ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Остава да почнат да раждат и "Мъже"! (а Турция прават опити отдавна) спора е какво да му кажат-евала или маршала като роди!
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бравос ,света стремително пропада надолу !
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анцуга е за хора без милиграм собствен вкус ,стил и себеуважение, пък ако ще и да е хиляди долари, носен от най-висшата особа. Мога да го възприема само по време на спорт, но не и през останалото време. На по-селските натури в БГ и световен мащаб, много им се иска да го наложат, като тренд, но то винаги ще си остане най-безвкусната дреха.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой каквото си иска това да носи,не ме брига.Само не ми казвайте и налагайте АЗ какво да нося,защото тоягата има два края и на някой може да му се изпънат рибиците до откат.
21
7
 
2
 
! Отговори
анономен преди 3 години
До убедих се, че..Пич- спри дрогата и порното! Нещо си се превъзбудил!
20
1
 
12
 
! Отговори
Убедих се, че преди 3 години
Днес.бг е п едалски сайт, и занова повече няма да го чета! Чао п едали, дано дойдат по нормални времена, та да ви наврат отново по дупките ви! Писта ми от п едали!
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За роклите не знам. Иначе в момента топ марките като D&G, Plein, Cavalli, Armani, YSL и т.н. наистина обръщат масово на анцузи и нормалните панталони и дънки са малко в колекциите им, както и ризите и пуловерите се изместват от суитшърти и тениски. Цените на анцузите(само панталона) всъщност са огромни- гонят 500 евра и нагоре. Но в момента повечето време си вкъщи и излизаш до магазина, няма официални срещи... С официален панталон ли да стоиш? Даже и дънките са неудобни.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време мъжете са носили рокли в Египет.На Хари му отива роклята
17
3
 
10
 
! Отговори
У чен преди 3 години
На първата снимка ,булката ( този,без брада) явно е без бельо .Не и и трябва! А на втората снимка нежничкият ,с многотопръстени надува презерватив , за да привлече внимание. Или иска да каже, че е рожба на спукан презерватив ? Или , че баща му го е събрал от рогозката и го е вкарал в ..... ?
16
0
 
6
 
! Отговори
Ман Афа преди 3 години
Ох, на батя !!!!! Имате цялото ми внимание !
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъже в рокли, без женски и мъжки род в речта, без думи като " жена", "мъж", "тя", "той", "майка", " баща"... Коя ли е следващата ценност?
14
2
 
15
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
Трагедия на нашето време, искам да избягам на Юпитер.
13
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Демократични ценности значи ? Видяхме и демокрацията им-надежди говежди . Вдън гори тилилейски да си носят и ценностите и надеждите говежди .
12
2
 
17
 
! Отговори
Обичам Вурск безКожа преди 3 години
Кончита Вурст от къде е?!
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужасно тъпо, скучно, безидейно!!! Повтарят се, потретват се тези теми в модата. Никакво развитие. Зациклили са моделиери, стилисти, дотолкова, че предполагам и на тях им е досадно.
10
2
 
10
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Новото ми гадже Ахмед е доста ревнив.
9
2
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
МОДЕН КРИТИК: БУЛКАТА Е В ЧЕРНАТА РОКЛЯ И ТО НЕ ТОЛКОВА ЗАРАДИ РОКЛЯТА ,А ЗАРАДИ ОБИЦИТЕ КОИТО СА ТИПИЧНО ЖЕНСКИ!МЛАДОЖЕНЕЦА Е ОБЛЕЧЕН В СЕМПЪЛ СТИЛ ОТ ВРЕМЕТО НА ФРЕНСКАТА БУРЖОАЗИЯ НО ДРЕХАТА МУ МОЖЕ ДА МИНЕ ЗА МЪЖКА !МЛАДОЖЕНЕЦА СИ ЛИЧИ , ЧЕ Е РАЗКРЕПОСТЕН ХИПАР КОЙТО КАНИ КУМОВЕТЕ НА ЗАДЕН ПЛАН ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ СЪМ СЕМЕЙНОТО ЛОЖЕ И ДА БЛУДСТВАТ И ТЕ С ЖЕНА МУ
8
2
 
27
 
! Отговори
Reptile преди 3 години
Просто, прости п**ерасти, Сър!
7
5
 
29
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Мъже в рокли няма.. не ги убиждайте, моля :) ! Роклите са дамско облекло. Явно тия които ги носят се считат за дами и искат да бъдат възприемани като такива - което вече е проблем. Едно време в училище много ги биехме.. грозно е, но какво да правиш.. природа. Сега ми е жал..
6
3
 
15
 
! Отговори
Джо Бръзия преди 3 години
Пустиняци, сър!