Ребъл Уилсън говори за отношението на хората след отслабването

Актрисата вече споделя повече свои снимки
30 яну 2021 19:17, Дарена Найденова
12
Ребъл Уилсън говори за отношението на хората след отслабването
Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън направи драстична промяна във визията си, отслабвайки с 30 килограма за по-малко от година. В началото на 2020-а тя заяви, че започва своето пътешествие към едно по-здраво и по-стегнато тяло, обявявайки годината за „Година на здравето“. Към ноември месец тя вече беше постигнала желаните килограми, благодарение на здравословна диета и постоянни упражнения.

В момента актрисата харесва тялото си и не смята да спира с физическата активност. Освен че е добила повече самочувствие, Ребъл споделя, че усеща различното отношение на околните след драстичното ѝ отслабване. „Когато си по-пълен, хората не те забелязват. Сега, когато съм в по-добра форма, непознати предлагат да ми носят пазарската чанта до колата или да ми отварят вратата“, казва звездата в шоуто The Morning Crew.
 
Тя допълва, че не може да повярва как хората все още се интересуват от отслабването ѝ, когато има толкова много други по-важни неща, които се случват в света. Все пак, Ребъл е доволна от новата си визия и признава, че е започнала да публикува все повече снимки в цял ръст.
 
„Може да се каже, че споделям доста често различни кадри. Но се обичам“, споделя звездата.
 
Миналата година Уилсън се довери на професионални треньори и диетолози, които да ѝ помогнат да постигне целта си. Тя е променила режима си, преминавайки от въглехидрати към протеини. 
 
Още за режима, с който Ребъл Уилсън осталбна, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питам се на кого му дреме за някаква дебела американка- те там повечето са такива ама нямат кинти за лични треньори и т.н.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Двойна се Калина вие"
4
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ухаа, Кашалот за бой се стягаЗа къв бой се стягаш?
3
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ефекта йо-йо не прощава на никой. След бързо стопяване следва двойно покачване на килограмите. Скоро ще се върне в истинската си светлина. Мастните депа само чакат и следва буууум :D
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям майстор, на голям тезгях работи :-)
1
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ухаа, Кашалот за бой се стяга!