Дакота Джонсън страдала от депресия от малка

Актрисата споделя за проблемите си пред Дрю Баримор
1 фев 2021 21:43, Петя Славова
15
Дакота Джонсън страдала от депресия от малка
Снимка: БГНЕС

Американската актриса Дакота Джонсън, която стана известна с ролята си на Анастейша Стийл във филма "50 нюанса сиво" по книгите на британската авторка Е. Л. Джеймс, откровено говори за борбата си с депресията.

Дакота, която е дъщеря на известните актьори Дон Джонсън и Мелани Грифит, разкри, че се бори с депресията още от тийнейджърска възраст. В телевизионното предаване "Шоуто на Дрю Баримор" Дакота разкри, че като 14-годишно момиче е ходила на психотерапия заради този проблем, съобщава БГНЕС.

"Вероятно ще трябва да ходя на терапии до края на живота си, но това е добре, защото да се учиш как да бъдеш човек никога не спира. Благодарна съм на психологията, защото тя наистина ми помага. Късметлийка съм, че съм заобиколена от хора, които постоянно ме насърчават да се отворя към света, да вникна в проблемите си и да изследвам себе си по-дълбоко", каза 31-годишната актриса, добавяйки, че по време на заключването поради пандемията тя интензивно се е посветила на онлайн психология, за да контролира депресията си.

Актрисата, която в момента промотира най-новия си филм "Нашият приятел", в който участва заедно с Кейси Афлек, разсмя всички, когато разкри, че е използвала името на Джордж Клуни, за да получи резервация в ресторант. Когато известният актьор разбрал за това, той не се разсърдил.

Дакота от известно време е в щастлива връзка с Крис Мартин, фронтмен на "Coldplay" и бивш съпруг на Гуинет Полтроу.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
И аз страдам, преди 3 години
Докато и чета глупостите
10
0
 
1
 
! Отговори
Явор преди 3 години
Страдат от депресия и явно търгуват добре с нея, саморекламират се добре, а ние, зрителите, като стадо, четем за преживяванията им. Като избиратели сме стадо, затова управляват некадърни хора и неграмотници като Борисов, а в други държави също има сходни примери, като зрители сме стадо затова агресивни нахали с големи амбиции и претенции владеят шоубизнеса. Има продуценти, с които дами като въпросната дама спят, ама публиката трябва да си намерим с фенерче вкуса под леглото.
9
0
 
0
 
! Отговори
Pro- staka преди 3 години
Депресирана е защото има много бели хетеросексуални мъже в Холивуд .Друго си е да си с черно кож еднокрак . тра / вес . /тит ! Борят се хората за разнообразието като на острова на доктор Моро. Америка се е запътила към тази литературна творба
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Езикът ми ще бъде дълбоко в дупето и поне 12 хминути
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изтрити коментари. мамицатавидеебадолна дановиумратдецародителироднини и да са затриете отсвета
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ша и изям котето.
5
0
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Бето всички известни 'мериканци все са преживяавали няк'ва травма като деца, това май е задължително условие за "звезда" :):):)Или те всички 'мериканци са травмирани като малки, с насилие или др. ?!
4
0
 
4
 
! Отговори
gogo преди 3 години
До Анонимен за цензуратаСлед като може да се цензурира названието на определен цвят, черен цвят на латински и испански и още много езици, което название също е име и на множество географски и всякакви обекти, реки, планини, какво е чудното че се цензурират всичко, което се пожелае
3
3
 
5
 
! Отговори
бай Стамат преди 3 години
да се чипира и ще е щастлива
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууу буу хуу. Да отиде при Елон Мъск да й сложи чип, и ще може да си играе електронни игри с примaтите
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е имала достъп до чудотворната българска ракия! Българският народ никога не се депресира защото ракията парира всичко човешко.:))))))))