Приянка Чопра ни показва какво да носим за срещите в Zoom

Вижте на каква блузка заложи актрисата
6
Приянка Чопра ни показва какво да носим за срещите в Zoom
БГНЕС

Пандемията успя да ни раздели от близките, приятелите и колегите. Затвори ни по домовете, накара ни да работим дистанционно и дори да учим онлайн. Всичко, което досега сме виждали само по телевизията, се случи и при нас, като все още се опитваме да се справим със ситуацията. Надяваме се, че ваксините ще ни помогнат да се завърнем към нормалното, но никой не знае кога точно ще стане това.

И докато работим от вкъщи, със сигурност поне веднъж ви се е налагало да участвате в работна среща с колегите или пък да разговаряте по професионални въпроси по Zoom. Тогава започва голямото чудене как да се облечете, какво ще се вижда от вас и как да си направите косата. Много често залагаме на стила бизнес отгоре – удобство отдолу, като съчетаваме официална блуза с любимия ни анцуг. Друг път пък изобщо не ни пука с кого разговаряме и решаваме да сме изцяло в домашно облекло, защото удобството все пак е най-важно.
 
Но ако все още се нуждаете от зимно вдъхновение за онлайн срещите си, то Приянка Чопра е тук да ви помогне. Актрисата се появи в шоуто на Елън Дедженеръс, разбира се чрез онлайн връзка, за да разкаже за новата си книга, новия си филм и връзката си с Ник Джонас. По време на интервюто Елън започна игра „Истина или питие“, в която Чопра трябваше да изпълнява всичко, което водещата ѝ каже или ще ѝ се наложи да изпие един шот.
 
За срещата звездата избра да се облече с черна прозрачна блуза с висока яка, която е чудесна за happy hour по Zoom. Тоалетът беше съчетан с прекрасни златни обеци, а прическата на Чопра беше изключително семпла, но елегантна.
 
Още за зимния стил на Приянка Чопра ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
До номер 3. Или Чопра шивачката.................. Будете честни.
4
4
 
10
 
! Отговори
Чай шукари преди 3 години
В България познавам две момичета, които се казват Приянка Чопра -едното живее във Факултето, а другото момиче в Столипиново.И двете са по-красиви от тази на снимката.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като им чуя имената и видя еднотипните физиономии , разни актриси известни със снимките си голотата и елементрано копиращото поведение.Тази може да си мечтае да бъде като Джулия Робъртс или Елизабет Тейлър.
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Киро РамботоТая от шекер махала ли е или от факултето ?
1
3
 
13
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Горката, и тя одъртя. Докато измисли дали да ражда деца, вече започна да навлиза в критическата.