Съпругата на Димо от P.I.F.: Казахме си, че се обичаме

Групата ще издаде цял албум, записан преди COVID-19 да повали вокалиста
Обновена: 12 фев 2021 12:09 | 12 фев 2021 12:09, Ния Христова
57
Съпругата на Димо от P.I.F.: Казахме си, че се обичаме
Снимка: БГНЕС
"Буби, можеш ли да си представиш, че има хора, които не вярват, че го има този вирус?" - това попитал вокалистът на група P.I.F Димо Стоянов жена си Любомира Пиперкова при последната им среща в реанимацията на болницата, малко преди той да загуби битката с COVID-19.
 
"Пуснаха ме да го видя. Аз отидох там с мисия - да му вдигна духа, да го накарам да се почувства малко по-добре, да му вдъхна кураж. И докторите, и това, което знаех е, че се чака още мъничко, за да може имунната му система да се успокои и нещата да тръгнат нагоре", сподели Любомира. 
 
Тя разказа, че на Димо му било трудно да говори - бил на кислородна маска. "Казахме си много пъти, че се обичаме", разказа Люба и допълни, че, след като се прибрала си помислила, че кратката среща "излезе като сбогуване": "Следващите дни минаха в молитва".
 
Тя категорично заяви, че медицинската грижа за Димо е била на най-доброто равнище, но заради голямото количество на вирус той не е успял да пребори болестта и е настъпила цитокинова буря, при която имунната система разрушава здравите клетки. 
 
На въпрос как се продължава напред Любомира отговори: "Не знам, нямам отговор на този въпрос. Това, което за мен е важно в момента е да осигуря на децата някаква стабилност".
Още по темата
21 дек 2020 13:13
217
 
Тя изказа благодарности на всички, които са помогнали на семейството след тежката загуба на Димо. "Бяхме намерили начин да минаваме през по-трудните моменти и винаги да остава обичта", разказа Любомира.
 
"Димо, независимо от това, че толкова рано и неочаквано си замина, наистина видях, че е оставил страшно много", каза и китаристът на групата Иван Велков.
 
Той и останалите от P.I.F. искат да запазят спомена за един от най-ембламатичните български рок вокалисти. 
 
В края на месеца ще излезе сборен албум на групата. Иван допълни, че през май месец се очаква да излязат и последните записи с участието на Димо. Шестият албум на групата е бил записан преди той да влезе в болницата.
 
"Страшно много хора ни подкрепиха в идеята да продължим тази група", каза Иван. Групата няма да има нов постоянен вокалист, а ще канят приятели за концертните изпълнения.
 
Любомира се обърна и към тези, които не вярват в коронавируса: "Трябва малко да се смирим в това време и да подхождаме с любов и грижа към близките и непознаните - всеки го кара по различен начин и трябва да се пазим".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
4
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Лека му пръст на човека . Всички имаме загубени любими и близки . Виждам че този човек е бил много известен , всеки ден пишат как е починал , как е лежал в леглото , как са му слагали инжекции . Съпругата му трябва да си вземе правата за неговия творчески и певчески живот и да си прибира пари от права .
45
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркотиците не прощават. Поне да беше на кокаин. Марадона до 60 години живя а тоя с хапчетата гледай .Сгрешил е дрогата.
44
0
 
9
 
! Отговори
7777 преди 3 години
Аз пък не мога да разбера събирането на пари за децата на някой защото бил известен.Плюйте ме ама тази взе 100хиляди, децата на Цветков не знам си колко хиляди, само защото са известни лица.А колко деца са сираци или са изгубили дори двамата си родители и никой 1 лев не им дава, защото не си детето на Димо от Пиф.Хайде стига, съжалявам за човека, но ми омръзна и тази измислена благотворителност, за известните има а неизвестните да ***.И то има деца без двамата си родители!
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е лична трагедия.Спрете да давате най-малките подробности от ЛИЧНИЯ живот на хората,тези неща не трябва да се разкриват.Напълно естествената реакция на ВСИЧКИ хора е -какво точно е причинило смъртта на този човек,значи ли, че и АЗ съм обречен и ще умра?Напълно естествено е да се питат хората дали тойе упортебявал наркотици, дали е имал диабет или нещо, което не е позволило на организма му дасе пребори с КОВИД-19.Жалко за човека, но живота трябва да продължи.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 36 Странно занимание - да се мотаеш по пазарите, за да слушаш клюки. Тоест си пълен мало умник, а не само полуидьот ?
41
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 3 години
До ужасПукни от нещо
40
0
 
0
 
! Отговори
Anonimous преди 3 години
До БГдай link
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хиениЗащото по цял ден само това пишат.
38
30
 
8
 
! Отговори
Свиреп преди 3 години
Всеки ден, всеки час някой от нас губи близък! Било поради вирус, коварна болест или нелепица. КОЯ СИ ТИ Пиперкова някоя си, че превъзнаш смъртта на една наркоза ??? Коя си ти бе ?! С какво този е допринесъл за децата които умират от левкемия??? С данъци и осигуровки ли??? Аре стига!!!
37
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ужасВсе пак е бил рок музикант.Сигурно има и татуси
36
22
 
2
 
! Отговори
ужас преди 3 години
.... този на сминмаката е ужасен, ама освен това той си е монтирал върху ушите и две бръмки.Ужас ..!Неприятна муцуна.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен 27 преди 3 години
До Анонимен32От време на време ходя на женския, да ви видя жените как сте, добре ли сте, зле ли сте. А бе като цяло да ви видя вас и някоя клюка да науча. И тъй, знаеш вече. Нещо друго интересува ли те?
34
1
 
14
 
! Отговори
хиени преди 3 години
Защо му ровите кокалите на човека и се бъркате в личната драма на едно семейство. Оставете ги на мира да изживеят мъката си.
33
19
 
6
 
! Отговори
гост преди 3 години
Тоя с обиците - *** от Папуа стара Гвинея - голяма обич!!!
32
19
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Вдовицата му внимание ли търси, не мога да я разбера? Изнесоа ли му 40 дена?
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Анонимен 27Ти сигурно си професор, ама на сергия. А кой пазар се подвизаваш?
30
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се, че няма такъв вирус. Има грипоподобен вирус, който е много далече от фантасмагоричните свойства, които НОЩ му приписва. Тоест, такъв вирус, с който плашат хората, няма.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен 27 преди 3 години
До фъстъциНапълно, дори ако искаш, може да пробваш. Ама докат кажеш фъстъци и ще си припаднал. Гаранция.
28
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен 27 преди 3 години
И това се случва точно при слаба имунна система. Всички ресурси се хвърлят във вируса и остават незащитени останалите органи. Като слаба войска - всички напред в бой с врага които идва а тия дето идват отляво и дясно - с тях няма кой да се бие.Слаба имунна система е агресивна, другите не. А е слаба - щото преди това е била подложена на "битка" от какво ли не. Включително и забранени субстанции. Затова много като тоя си отиват. Както и спортисти. Уж здрав и прав, ама... кой знае кво е вземал...
27
1
 
1
 
! Отговори
фъстъци преди 3 години
До Анонимен 27ти адекватен ,лиси

Спонсорирани публикации