Официално: Принц Хари и Меган Маркъл останаха без титли

Това потвърдиха от Бъкингамския дворец
Обновена: 19 фев 2021 16:00 | 19 фев 2021 16:00, Петя Славова
46
Официално: Принц Хари и Меган Маркъл останаха без титли
Снимка: БГНЕС

Британският принц Хари и съпругата му Меган остават без никакви кралски титли и покровителство, след като потвърдиха пред кралица Елизабет II, че няма да се върнат като работещи кралски особи, съобщи Бъкингамският дворец.

В изявление, публикувано днес, Бъкингамският дворец казва: "Херцогът и херцогинята на Съсекс потвърдиха пред Нейно величество кралицата, че няма да се завръщат като работещи членове на кралското семейство".

"Кралицата писмено потвърждава, че оттеглянето от задълженията на кралското семейство прави невъзможно продължаването на изпълнението на отговорностите и задълженията, които произтичат от живота на държавна служба", се казва в него, предава БГНЕС.

"Почетните военни титли и кралските назначения под опеката на херцога и херцогинята, ще бъдат върнати на Нейно величество, след което ще бъдат преразпределени между работещите членове на кралското семейство", се казва още в изявлението.

Херцогът е разстроен от решението на кралицата, че двойката трябва да загуби кралското си покровителство, съобщи АФП.


Въпреки че всички са натъжени от това решение, херцогът и херцогинята остават много обичани членове на семейството, съобщи от своя страна "Хелоу Мегазин".

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс каза: „Както се вижда от тяхната работа през последната година, херцогът и херцогинята на Съсекс остават ангажирани със своя дълг и служба към Обединеното кралство и по света и предлагат своята постоянна подкрепа за организациите, които са представлявали, независимо от официалната им роля”.

Принц Хари и Меган се оттеглиха от кралските задължения миналия март и се преместиха в САЩ с едногодишния си син Арчи.

Двамата потвърдиха, че очакват второто си дете с нова снимка, публикувана на Свети Валентин. Новото кралско бебе ще бъде осмо по линия на трона, когато се роди.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много глупава жена излезе тая Меган Маркъл. Трябваше само да се усмихва по светски събития да ръкомаха и да не реве по разни тв предавания колко била дискриминирана. Имаше си парите, слугите и принца... нееее не беше достатъчно. Хак да й е сега... а и да внимава из тунелите, че стават разни инциденти както след интервюто на Даяна се случи...
35
1
 
9
 
! Отговори
Отнела друг път преди 3 години
Нищо не е отнела кралицата! Херцог и херцогиня могат да бъдат използвани и цедени за пари навсякъде. А парите, които Чарлз до живот ще им плаща са едно на ръка. Да имат здрав гръб английските данъкоплатци да плащат на тия търтеи.
34
1
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
В това семейство има повече тайни отколкото се смята. И ако някой от тях излязат наявяве... Game Of Thrones ряпа да яде. Примерно, кой точно е James Hewitt? И колко точно е бил близък на Дианчето? И защо Хариту ужасно, ама ужасно много прилича на него. Проверете в интернет. И и КОГА точно Елизабет е разбрала? И дали този момент е по времете на "катастроофата" на Дианчето? И дали малкия не се държи така, защото усеща хладното отношение... Въпроси, въпроси...
33
3
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Либералната преса, вместо обилно и мокро да ни информира за всяко подмокряне на звездната двойка , да вземе да обясни, защо от години се говори, че има разлика в окосмяването на 2та братя. Единия рус и плешив, другия риж и космат. И че татко му не е точно чичко Чарлз. И че Кралицата е разбрала в един моемент..и не е била хепи.. и Дианчету в един момент катастрофира..Ама либералната преса не се кефи на такива писания. Както и че, не се пише че Мартин Лутър Кинг в САЩ е СЕРИЕН ИЗНАСИЛВАЧ...
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея двамата са много неориентирани.
31
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По принцип мафийте по света са под принцел на закона.Единствено в Русия и Великобритания ,те властват!Британската е по-голяма престъпна организация ,защото без да извършва никаква дейност и независимо кои са на власт ,нейното богатство нараства .Освен това е и единствената мафия позволяваща начело да е жена.
30
1
 
19
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Щом вече са останали без титли, защо пишете "принц", а не Хари Чарлз еди кой си?
29
2
 
20
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Чудото от далечните за Англия колиби,"разцепи" тежките огради на Бъкимганския зандан.Момчето с червения алаброс,който явно няма опит с чуждоземните фльорци,"шета" единствено и само на долната си глава.Това е положението!
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей баба му вече няма да му пържи мекици сутрин.
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая май след година две ще си хване един тъмен рапър ,със увиснали ***, както си е редно и ще го зареже тоя бозавия.
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принципи! Символи! Достолепие!Достойнство! Гордост! - Неща, които простолюдието не може да разбере! И ние бяхме Царство! Но "прасе от кладенчова вода разбира ли?". Що е това гордост, яде ли се, пие ли се?
25
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега след като се очертава младото семейство, да са превърне в редови британски граждани ,без никакви привилегии ,Меганса ще се запита ,,за какво ли се омъжиш за тоя риджия"!?И нищо чудно да има пак драми ,изневери като на принцеса Даяна или пък направо развод с Хари.
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Научно погледнато всяко нещо на този свят и всеки човек е ,създаден от звезден прах. Така ,че никой с нищо не е различен от другите.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тунеядци!Както се оказа от хора работели за монархията,единствената работа на кралица Елизабет Втора е да се грижи за земите и именията на короната ,които да останат непокътнати от никакви частни и държавни бизнес интереси.Даже се случвало да оказва натиск над депутати . Примерно за новострояща се ж.п. линия да не премине през нейни земи!И не виждам пък Хари и Меган каква работа биха вършили на ,,държавна служба"!!
22
0
 
17
 
! Отговори
тая църната преди 3 години
разката фамилията на кралската фамилия!
21
5
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Една жена-лудетина, ако не те проваля - за какво ти е...
20
4
 
24
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
двете кифли на снимката са реално кардяшянки. Една мъжка кардашянка и една женска кардашянка. В смисъл хранят се от известността си, защото друго немат. Един пилот на хеликоптер (и щото в армията ги беше срам да го сложат в пералното да работи) и една треторазредна актьорка. Озвучителка на анимационни филмчета. И тези ще ми бъдатт лектори-мотиватори?На кво ще те научи мавъра - да си показваш п... само пред правилните мъже. А хариту-как заради една .. второупотребявана да загубииш едно кралство?
19
1
 
22
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
просто мавъра-либерал си мислеше, че американско-либералните и номерца ще минат в Великобритания. Че ще бъде като в приказкиките ...принца нали... Да де, ама те си имат вече ИСТИНСКА ПРИНЦЕСА! Отделно че, е бяла (дъртата ако искаше църни крале. немаше да утрепе снаха си), но най-вече НОВА СИ Е, не е ВТОРА УПОТРЕБА. Милия мавър си мисеше, че щото е църна ще има специално отношение. Мне... нема как. Тва не ти е САШката дето карате белите да се чустват виновни, затова че не сте бели.
18
0
 
12
 
! Отговори
Край преди 3 години
С херцозите на Съсекс.
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маеган може да стане принцеса на всички роми.