Крис Дженър - по примера на дъщерите си се сдоби с козметична компания

Ким Кардашян и Кайли Дженър вече имат опит в този бизнес
25 фев 2021 18:57, Дарена Найденова
7
Крис Дженър - по примера на дъщерите си се сдоби с козметична компания
Снимка: БГНЕС

Ако сте фенове на клана Кардашян-Дженър, то много добре знаете с какво се занимава всеки един от членовете му. Семейството се сдобива с огромна слава благодарение на телевизионното си шоу, като постепенно използват любовта на зрителите, за да създадат и странични бизнеси. Така се появиха различни компании, в чието име се съдържа Кардашян или Дженър, които увеличиха още повече богатството на фамилията.

Телевизионното шоу се създаде от Крис Дженър, която може спокойно да се нарече кукловод на семейството. Сега обаче тя решава да поеме по своя път, след като Keeping up with the Kardashians ще излъчи последния си сезон тази година. Дженър ще последва примера на дъщерите си Кайли и Ким, създавайки своя козметична компания.

Според документи, цитирани от E!News, матриархът на фамилията е патентовала имената Kris Jenner Beauty, Kris Jenner Skin и Kris Jenner Skincare. Засега все още не е ясно дали всичко това ще бъдат отделни марки, или всичко ще бъде произвеждано под една шапка. В документите, които са били подадени на 10 февруари, се казва, че Крис ще предлага на пазара козметика, продукти за грижа за кожата и ноктите, изкуствени мигли, парфюми и продукти за грижа за косата.

Вижте още за начинанията на Крис Дженър в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
даже няма и да го преместя
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно е се чудех дали да отида да хапна кисели краставички и да,отивам!
5
0
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Следвайте техният пример. Всеки да си открие козметична компания.Г'лупостите на масовата журналистика нямат край. Колкото по-*** електорат, толкова по-добре.
4
0
 
4
 
! Отговори
Тоалетна чиния ХХЛ преди 3 години
Известни най вече с дебелите си г*ове
3
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Щом не произвежда дpoгa няма да эабогатее, щот 80% от човеците искат дpoга.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези пък, още колко компании за цапотене ще открият не може ли да отидат да строят къщи за бедняци някъде че да правят нещо полезно. Това не важи само за тях. Направо ни заливат с модни и козметични брандове а никой не се сеща да върши нещо което наистина е от полза. Ако след като им ползвам козметиката изглеждам така, просто не я искам. Но хората са доказано глупави и тая ще я направят милионерка. Ама който дава баницата той да му мисли.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки *** трябва да прочете тази новина.