Меган просто не беше подготвена за живота в кралското семейство!

Петя Дикова: Принцип е да не коментират лични теми
11 мар 2021 19:20, Елка Василева
75
Меган просто не беше подготвена за живота в кралското семейство!
Снимка: архив, БГНЕС

През последните дни една от най-обсъжданите теми е интервюто, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха пред Опра Уинфри. Обвиненията срещу британското кралско семейство разтърсиха целия свят.

Журналистката Петя Дикова и преводачката Мариана Хил коментираха пред bTV, че случващото се говори за много дълбоки проблеми в живота на Меган Маркъл. Мариана Хил посочи, че „войната“ на Меган не е само срещу кралското семейство, но и срещи нейното собствено семейство. Младата жена има много сериозни проблеми с баща си, тя води война и със сестра си.

Още по темата

Петя Дикова пък сподели, че Меган просто не е била подготвена за живота в кралското семейство. Тя разказа, че като журналист, отразявал събития в британския кралски двор, е разбрала, че основен принцип за високопоставеното семейство е това никога да не коментират лични теми и никога да не се оплакват – точно нещата, които Маркъл направи в интервюто с Опра.

Дикова каза, че характерна черта на членовете на британското кралско семейство е, че не обичат да се показват в публичното пространство. Любимите им занимания са такива, които ги държат настрана от медиите. За разлика от тях новопристигналите в семейството обичат да са център на внимание и да са на места, където ще бъдат снимани и коментирани.

Петя Дикова следи отношенията между Меган и кралското семейство вече десет години и сподели, че през тези години е чакала светът да се развълнува от кралската двойка колкото нея. Меган, която е американска актриса и не е с благороднически произход, символизира мечтата на много момичета – да срещнат принца и да заживеят в приказка.

Точно тази приказка обаче няма да завърши със щастлив край. Скандалът заплашва да влоши отношенията между Бъкингам и Белия дом и вече коства работата на популярния британски журналист Пиърс Морган, който беше един от най-големите критици на Меган Маркъл.

Въпреки сътресенията Дикова и Хил споделиха, че откриват истинска любов в отношенията между принц Хари и съпругата му. Според Мариана Хил причината за това е, че Хари е намерил в лицето на Меган образа на майката, която му е липсвала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накичени с железца като селски пъдари.Ай, ше вий...
59
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
обслужващият персонал сте навсякъде,ами треторазрядната актриса сама се отказа от това да е принцеса...Хари достоен мъж и той,друго си е да си чиновник на Борисов например...хем пари нема хем си вярваш,че някога ще те включат в "голямата игра"...за разлика от вас има и хора за които достойнството и честта са висши ценности,така е оцелял света ни...милиарди сме...и идваме за вас офшорни имащи само хранопроводи!!!
58
4
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Абе оказа се че ако работиш на магистралата е по-лесно. Само от време на време разждаш нещо чернокожо.
57
3
 
6
 
! Отговори
някак гнусно преди 3 години
Като някоя перачка която е изкарала мръсното бельо на показ.
56
3
 
3
 
! Отговори
Републиканец преди 3 години
До кога ще ни занимавате с тези ингилизи. А тая май ще яде пожарогасителя ,като предишната.
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 53Разкъса го :)) Главния рептил още проучва въпроса :) То си беше ясно, че никой не бръсне Хари за слива, Меган е видяла пролука и се възползва максимално, нещо като Джони Деп и Амбър Хард, само че без изгъзици и *не в леглото от страна на Амбър, Меган още осребрява, даже носи второ дете от кученцето си :))))))
54
2
 
17
 
! Отговори
Не преди 3 години
Тя просто не става за друго освен за шарлатанка.
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
56,55 Ха,ха объркал си статията и партията, става дума за БКП/БСП ,и друга статия.
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха,ха объркал си статията и партията, става дума за БКП/БСП ,и друга статия.
51
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дърта маймунка в кралския двор.Да и бяха сложили дръвце да се почувства у дома.
50
5
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
На снимката: Кралските особи гледат как преминават ята британски подводници...
49
1
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Калниците четете к,а,ли,н,к,и,т,е
48
5
 
6
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Цялата власт е в неговите ръце. Каквото той каже на калниците, те това правят. Властта при нормална държава трябва да бъде разделена на съдебна, изпълнителна, законодателна. При него всичко е подчинил на себе си. Всички институции работят единствено и само за неговите кюлчета. Изборите се фалшифицират от ЦИК, която също е подчинена на него и така си осигурява изборна монархия, която да управлява, докато е жив.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***,на маймунски номера не се хваща.
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меган се опита, да разпокъса Британското кралство, доста дръзко. Затова сега, си ближе раните, заедно със своя глупчо, чиито голи снимки много хора си спомнят от младежките му партита.
45
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меган е трябва да знае, че тронът се наследява само от синове и от синовете на първият жив син. Останалите деца нямат право да бъдат принцове. С роптаенето си, само показва, че се е омъжила за Хари, само заради кралската титла и претенции за трона. Вече опитаха, да станат суверени на африканска страна, или Австралия- протекторат на Англия, на не стана.
44
1
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Че то от самото начало се знаеше какво ще стане като пуснат ******* в семейството!
43
5
 
5
 
! Отговори
до 40 преди 3 години
В какво се изразява тоталитаризма на Борисов ,да разясниш?
42
3
 
2
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
За съжаление и аз не бях подготвен. При последното рязко затопляне, зелето ми не издържа и се вмириса, сега вони! Много съм разочарован от случилото се и не пожелавам никому такава участ на зелето.
41
1
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Сега като ми преписа лозунга, анонимен мисли, че ми е съавтор. Да, ама........не!