Меган тръшнала вратата на Кейт

Не приела извиненията
11 мар 2021 11:44, Ивета Иванова
62
Меган тръшнала вратата на Кейт
Снимка: БГНЕС

Още през миналата година се разбра, че караницата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън по време на сватбата на Меган и Хари през май 2018 г., е била заради чифт чорапогащи.

Източник твърдеше, че Кейт се е разплакала заради Меган.
 
"Беше горещ ден и очевидно имаше спор относно това дали шаферките трябва да носят чорапогащници, или не. Кейт, която следвала протокола, мислеше, че трябва. Меган не искаше шаферките да носят чорапогащници", казва източник на "Tatler". 
 
От снимките от сватбата се вижда, че шаферките, включително прицеса Шарлот (дъщеря на Кейт и принц Уилям), не носят чорапогащници. Освен това, принцеса Шарлот пробвала роклята си едва няколко седмици преди сватбата и това донесло напрежение за Мидълтън. Съпругата на Уилям била разстроена и заради роклите на момиченцата.
 
Преди дни Опра Уинфри попита Меган дали наистина е разплаквала Кейт. Но Маркъл отвърна, че се е случило обратното.
 
"Няколко дни преди сватбата тя беше разстроена от нещо, за роклите на момичетата шаферки, и това ме разплака", казва Меган.
 
Но съпругата на Хари уточнява, че Кейт се е извинила след това. Мидълтън донесла цветя и бележка с извинения на Маркъл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
40
 
! Отговори
Вярвам преди 3 години
че Мегън има проблеми с менталното здраве. Не случайно никой от роднините и не иска да говори с нея . Има такива хора, които каквото и да се случи те го извъртат и възприемат както на тях им изнася. Примерно ти им предложиш да им занесеш покупките те се развикат, че ще ги ограбваш, отвориш им вратата - те пищят че ще ги нападнеш ... дадеш им пари, обвинят, че го правиш за да ги заробиш, не им дадеш - обвиняват те че си расист...сигурно си има някаква категория в психиатрията за такива
42
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха - е сега проверих и се оказа точно както предполагах мангето е зодия лъв - типично реване с фалшиви сълзи , огромно желание света да се върти около нея , много претенции без покритие и Винаги с един мОхльо под полата ,който я боготвори.Освен това са злобни и страшно завистливи -*** как ще гледа тя красивата Кейт ,която ще стане кралица ?- ужассс
41
2
 
27
 
! Отговори
до kjhsdf преди 3 години
местим
40
1
 
2
 
! Отговори
приказки от 1001 нощ преди 3 години
До да видимМълвите ги разнасяш ти, както ти хареса. Има една древна персийска империя Медия или Медея се е наричала.
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опра попитала Меган, дали е разплакала Кейт, но реално Меган като видяла ролките на шаферките се натъжила неимоверно и тя се разплакала. Бруталияяя!
38
42
 
4
 
! Отговори
да видим преди 3 години
Сериозно подцениха Мегън в кралския двор - на неин гръб доказваха превъзходство, но си платиха с лихвите. Мислеха, че тя безпомощно ще реве на рамото на Хари и толкова. Мълвата за расизъм в двора обиколи света и още дълго ще се носи сред хората. Пък ти *** доказвай обратното! И от казаното в интервюто ще напишат сценарий, който ще продадат прескъпо! И главна роля за Мегън! Пък, че не бил принц синът им - е, ще стане! Така и ще ги накара най-сетне да погледнат на нея с уважение и дори с боязън!
37
45
 
5
 
! Отговори
мегън преди 3 години
Мегън едва ли би си позволила да говори лъжи - ще я разбият тотално и ще трябва да се крие от света. Напротив, с високомерното си и язвително отношение "аристократите" в двора й дават възможност, от която тя и Хари се възползваха брилянтно:1. Пред целия свят тя разкри нрава на английските царедворци - нагли, коварни и надменни, че и расисти2. От интервюто пари не взеха, но тази тяхна история ще се превърне в сюжет, който ще им донесе огромни приходи.Ако се бяха държали с нея човешки, но не
36
4
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МЕГАН Е дива ***.Тая се самозабрави.Липсва и класа,стил,финес.Кейт е жена с осанка,излъчване,стил,класа.Разлика от небето до земята.
35
0
 
51
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Тая американска *** Меган, явно търси внимание! Като актриса не блести с никакви постижения! Ако беше почтена, нямаше да прави този цирк и да занимава целият свят с нейната особа! Покрай нея и Опра се оправя добре!
34
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой, някъде в плановете си, е вдигнал "мерника" на британската монархия и е решил да се възползва от случая.Абсолютно същата методика беше приложена и в Щатите след смърта на Джордж Флойд.
33
0
 
24
 
! Отговори
?! преди 3 години
.....Меган тръшнала вратата на Кейт. Не приела извиненията..........Но съпругата на Хари уточнява, че Кейт се е извинила след това. Мидълтън донесла цветя и бележка с извинения на Маркъл.....
32
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меган има просто послание към англичаните, законите и правилата трябва да бъдат нарушаване, ама англичаните се оказаха много невъприемчив народ. Манияци на тема законите трябва да се спазват.Българите сме друга порода и ние като Меган обичаме да не признавам законите.
31
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в панелката, и в Бъкингамския дворец, кокошките са си кокошки, но с цирковете на кралските кокошки целият свят се занимава. Много унизително, много!
30
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ха..че те в Африка по палмите не са с чорапогащи . какво се чудите. че Меган не искала чорапогащи.
29
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕвроСлучайно да прочете статията, че родителите на абитурентите са си приготвили по 20хил.лева за баловете, или си последовател на Радефф? Гледай БСТ и съсвсем ще изгубиш връзка с реалността.
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормална комуникация между две жени. Странна е за нас мъжете, дори може да получим подкрепа от трета жена за странноста, но същата която ни подкрепя след това влиза в същия вид комуникация. Излиза малко лицемерна, но такива са си жените и няма изключение.
27
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не са си обръснали краката, по-добре да носят чорапогащи. Въпрос на личен избор и на самобръсначка :)
26
2
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Откачих...
25
5
 
39
 
! Отговори
Евро преди 3 години
Абе вие адекватни ки сте да пускате подобни про-стотии бе ?Хората тук в България се чудят как да оцеляват - безработица глад мизерия геноцид недоимък репресии от БКП към нацията грабежиА вие ни занимавате как някой плакал за някакви чорапи в дилема какъв цвят да са или дали да ги носил ? ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ ??
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси драмата.

Спонсорирани публикации