Уилям и Кейт в шок заради Меган и Хари

Искали проблемите да не се обсъждат по ТВ
15 мар 2021 14:21, Ивета Иванова
65
Уилям и Кейт в шок заради Меган и Хари
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън били в тотален шок след интервюто на Меган Маркъл и принц Хари за Опра Уинфри, в което бяха направени много разкрития за кралското семейство.

Херцозите на Кеймбридж смятали, че такъв вид разговори можели да се случат в по-тесен кръг.
 
"Уилям и Кейт са в тотален шок, след като чуха какво казаха Меган и Хари. Това, което ги шокира най-много, бяха мислите за самоубийство на Меган и цитатите за член на кралското семейство, който е споменавал цветът на кожата на Арчи. Уилям и Кейт знаеха някои от проблемите с асистентите в двора, но не и до такава степен", коментира източник на "Us Weekly".
 
Кейт Мидълтън и принц Уилям се чувствали ужасно заради това, което са преживяли Меган и Хари, но им се искало двамата да не атакуват кралското семейство така - по телевизията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Българскиблагородник преди 3 години
Вместо да пишете за Сакс-кобург-гота намерете информация за български благородници. Защото колкото и невероятно да звучи има оцелели родове.
50
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яко - Меган ще успее ли да срине британското кралство?
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
vai...usa patienti ot angliiskite psychiatrii kak veseliat sveta...
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сомалийските деца са трогнати и ронят сълзи.
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да направиш от принц жаба е трудно . Но тая мома явно е много способна.
46
5
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
обаче принцот Вилиям така и са не научи да са усмихва!..Тая озъбена гримаса на лицето му,която би трябвало да символизира "усмивка",всъщност го загрозява яко.....обаче къде в Острова виреят "класическите английски рози"?..Може би във.."Строубери фийлд форевър"?
45
5
 
32
 
! Отговори
гледам и сравнявам преди 3 години
Едната класическа английска роза с достойнство, финес и осанка, другата луничаво трупче на пилешки крака с нагло и непристойно поведение. Е, как да не правим разлика между нашите и "другите"?
44
3
 
21
 
! Отговори
Ай стига преди 3 години
Всяка жаба да си знае гьола.Ако скочи при крокодилите и си трае, никой няма да я закача.Развряка ли се да си търси най-удобното местенце, ще я схрускат.
43
7
 
20
 
! Отговори
Афрокат преди 3 години
След като успя да извоюва рекордните 27 милиона обезщетение за убитият при задържане нег... опа чернокож, блак лайвс матър ще защитава правата на английската принцеса Меган Маркъл и ще се бори за солидно обезщетение от кралският обор.. исках да кажа двор. Мда, така се прави бизнес в днешно време - съд до дупка
42
2
 
20
 
! Отговори
Конспиратор преди 3 години
някой шпионин от Ми6 е уредил интервюто на Съсексите пред Опра, та двамата добре да се оа...ат и омажат та никой да не иска да ги вижда и чува и най-после да заживеят обикновен живот, на обикновени хора.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мдаааа. *** работа като в турски сериал..пък то в кралския двор на Англия голям срам и излагане на короната
40
2
 
36
 
! Отговори
Х преди 3 години
Тази е опасна. Сама си тегли къча и се елиминира от кралската с сцена. с махленското интервю изповед и двамата неудачници се изложиха изключително много. Начинът по- к. го направиха е повече от отблъскващ, не отговаря на големите им претенции, к имат. сега всяка изказана лъжа е разобличена. но така е. Това к сам си причиниш, никой друг не може да ти го направи.
39
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горката Меган. Такъв тежък живот. Не е за издържане. Разбирам самоубийствените мисли...Хайвер със златна лъжичка, омари ,диаманти бентлита охрана.Как се живее така.Сомалийските деца са по добре
38
3
 
13
 
! Отговори
егати изнудването преди 3 години
Сега остана и Кейт да помисли да слага край на живота си . . .
37
3
 
45
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Новините за Хари и Меган не струват вече и лула ефтин тютюн.Кралският двор подхлъзна Хари сам да се елиминира. На всички в Англия е ясно, че негов баща е учителя по езда, който на времето е успял и да обязди "кралицата на сърцата". Една измамена съпруга е в състояние да си върне всичко десетократно. Диана стори това с няколко други мъже.Оставиха Хари на спокойствие сам да се елиминира, свързвайки се с Меган и напускайки Обединеното Кралство.Мисля си, че случаят е приключен.
36
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквайте скоро паметник на Хари и Мегън в центъра на Скопие! Все пак са изстрадали македонци
35
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има един лаф: хвали се като ц.н с бяло дупе. Те просто не разбират кое е за пред хора, кое е за насаме.
34
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Притесненията на Уили и Кейти са основателни, щом на сцената на Английският кралски театър изгря звездата на Бъкингамската Изаура, която от роли във второразрядни холивудси продукции се превъплати в образа на Меган Съсекска...та тази Мара Пепеляшка потомка по майчина линия на роби от щата Вирджиния, се е вкопчила в Кралската корона като удавник за сламка, решила да изкъпе в блясъка и своите провинциални афроамерикански комплекси и да осребри титлата си която лековерният Хари и поднесе на тепсия
33
3
 
30
 
! Отговори
Сгрешиха преди 3 години
Трябваше да гостуват на Гала и тя щеше да им каже, че животът е хубав.
32
1
 
24
 
! Отговори
1134 преди 3 години
Как се става милионер от жълтини. Да продадеш 1000 г имидж само за 10 млн ! Това не е геройство