Деми Ловато планира осиновяване

Не си представя да е бременна
1 апр 2021 21:37, Ивета Иванова
6
Деми Ловато планира осиновяване
Снимка: БГНЕС

Деми Ловато вече е на 28 години и призна, че си е мислила, че на тази възраст вече ще има деца. Но сега тя не може да си представи някога да е бременна. Това е причината звездата да иска да осинови дете.

"Преди исках да имам мои деца. Мисля, че искам да осиновя, повече от всичко", каза тя в подкаста "The Joe Rogan Experience".
 
Припомняме, че миналата година певицата беше сгодена за актьора Макс Ерих за около 2 месеца. Те станаха двойка през март 2020 г., а през юли се сгодиха. Тогава Деми е очаквала да има деца от Макс един ден. Сега тя признава, че животът ѝ не се е развил по нейния план.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя горката с тия психични проблеми, само до дете и е.
4
0
 
2
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Да дойде в БГ и ще и направим няколко деца по План.Големи планове, ненужно усложнени виждания и реакции за елементарни житейски неща.
3
1
 
0
 
! Отговори
Симо преди 3 години
Били Холидей, Нина Симон, Мелоди Гардот, Етта Джеймс, Арета Франклин, Сара Вон, Етта Джоунс, Ейми Уайнхаус....джаз певици, истински...
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя е тази..Аман от разни провъзгласили се за певици. Има една в света най велика и тя е Уитни Хюстън.Има и друга и тя е Арета Франклин ..Това са.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бях сигурен, че днес ще има стстия за Деми, щото от два дена нищо не сте писали за нея..