Слухове вадят наяве кой е питал за цвета на кожата на бебе Арчи

Източник от двореца е разкрил кой е задал неуместния въпрос
Обновена: 2 апр 2021 14:16 | 2 апр 2021 12:53,
40
Слухове вадят наяве кой е питал за цвета на кожата на бебе Арчи
Снимка: БГНЕС

Лейди Колин Кембъл, която е написала няколко книги за кралското семейство, твърди, че източник от двореца й е разкрил самоличността на човека, който е попитал за цвета на кожата на детето на принц Хари и Меган Маркъл, съобщава "Дейли Стар".

Меган разказа в интервю пред известната американска водеща Опра Уинфри, че важен член на кралското семейство е попитал принц Хари за това какъв ще бъде цветът на кожата на Арчи.

Още по темата

Авторката на слуха Лейди Колин, която се омъжи и след това се разведе с лорд Колин Айвър Кембъл, най-младия син на единадесетия херцог на Аргайл, казва, че лицето, което принц Хари и Меган не са поискали да споменат, е принцеса Ан, дъщерята на кралицата.

Лейди Колин обаче е побързала да уточни, че разговорът е изваден от контекста: "Нямало е притеснения относно цвета на Меган. Принцеса Ан с основание се е притеснявала, че ако бракът продължи и имат деца, ще възникнат огромни проблеми не заради цвета на кожата на Меган, а заради нейната неспособност да оцени културните различия и да уважава институцията и семейството, свързано с брака й."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
31
 
! Отговори
anon преди 3 години
Този 'неуместен' въпрос наум си го задаваше всеки. Ако не е срамно да се родиш черен, тогава защо е неуместно да попиташ този въпрос. Той е напълно нормален и свързан с биологията, с гените които понякога не се проявяват.
7
1
 
24
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
И какво, жените не ползват ли фондютен, за да изсветлят или потъмнят кожата, да замажат пъпки и прочие? Ами мигллите, грима и т.н?Всичко това е едно лицемерие, иската да ни поставят в свят на слепи.Има черни като въглени и бели като сняг хора, рижи, албиноси и т.н, и искат да ни кажат, че тези разлики не се регистрират от възприятията ни, и хората не се чудят при смесен брак какъв цвят ще е бебето.Пореден безуспешен опит на някаква актриса, взела се за благородница, да ни чете морал.
6
1
 
9
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Вече няма цветни, всички са безцветни ...
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност много повече се коментира какъв ще бъде цветът на второто бебе...
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То па не може само едните вечно да се изкарват жертви, а другите кучета ги яли.
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво от това, че е питала за цвета на Арчи? Вече някой, ако ми каже, че съм много бял ще го съдя за расизъм.
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"....заради нейната неспособност да оцени културните различия и да уважава институцията и семейството, свързано с брака й"------------Много точно казано! Чернокожите все реват, че са дискриминирани, а в същото време нямат никаква търпимост и уважение към чуждата култура и ценности.
1
1
 
37
 
! Отговори
8877 преди 3 години
Едно по едно обвиненията към кралското семейство се опровергават. Дори авторката на книгата за хари и жена му твърди, че американката е била посрещната топлосърдечно от кейт и че двемете са поддържали контакти по телефона и смс много дълго време. така че, и твърдението за изолацията и самотата на посредствената актриса в кралскияд вор отпада. Както казват на Острова, сорри!