Били Айлиш отново промени косата

Изпълнителката продължава да изненадва феновете с нова визия
29
Били Айлиш отново промени косата
Снимка: БГНЕС

След като шокира света с русата си коса и разкри, че е криела цвета под перука в продължение на седмици, Били Айлиш реши за пореден път да промени косата си. Този път изпълнителката не се боядиса в нов нюанс, а реши да смени дължината и формата на прическата.

В нов клип, публикуван в социалните мрежи, Айлиш показва новата си подстрижка, като русата ѝ коса едва стига до раменете, а бретонът ѝ вече не е разделен на две, а подравнен на една страна и се спуска почти до очите. Изпълнителката не казва нищо във видеото, само се приближава до камерата и се отдалечава. Това явно е достатъчно на феновете, тъй като публикацията е харесана повече от 10 млн. души, а коментарите преливат от комплименти и поздравления.

„Стига. Това е прекрасно“, „Не мога да повярвам колко добре ти стои“, „Това е. Това е промяната, от която се нуждаех тази година“, е само час от написаното под видеото. В началото на годината Айлиш заяви, че започва нова ера в живота си, като малко по-късно пусна и документалния си филм The World's A Little Blurry. Тя намекна, че ще промени и прическата си, само няколко дни след премиерата.

Вижте Били Айлиш в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво момиче,с хубава коса. Бих искал да я попитам, дали терликът й е на мириносови фандъци, но не знам как да го преведа на английски език.