Арми Хамър - от звезда до насилник-садист, зад обвиненията и българка

Холивудската звезда бил наследник на династия с насилници
10 апр 2021 21:50, Теодора Драгоева
42
Арми Хамър - от звезда до насилник-садист, зад обвиненията и българка
БГНЕС

Със своето мъжествено излъчване и лазурно-сини очи, Арми Хамър беше приветстван в Холивуд като едва ли не наследник на кино легендата Гари Купър. Той участва в известните филми „Социалната мрежа“, „Ребека“, „Самотният рейнджър“, „Мъжът от U.N.C.L.E.” и го чакаха още редица интересни проекти, преди да го обвинят в какво ли не - в перверзии, в сексуално насилие и дори в канибализъм!

Изведнъж 34-годишният актьор беше посочен с пръст от няколко жени, които казваха, че той е ги е тормозел,  че ги е принуждавал да задоволяват насилствените му перверзии в спалнята и че дори ги е изнасилвал. Една от тези жени се случи да е българката Ефросина Ангелова, наричана още Ефи.
 
Той, разбира се, категорично отхвърли твърденията като "порочни и фалшиви", настоявайки, че всички негови сексуални връзки са били по взаимно съгласие. Адвокатът му също така заяви, че обвиненията в изнасилване на Хамър са от жени търсещи внимание, които един вид хвърляли сянка върху истинските жертви на сексуално насилие.
 
По интересното в случая на холивудския хубавец със садистични сексуални желания е, че той произхожда от развратна милионерска династия.
 
Оказва се, че снажният красавец е наследник на многомилионно индустриално богатство. Освен това до скоро той дори имаше перфектното семейство - очарователна съпруга – тв водещата Елизабет Чамбърс, от която пък има две малки деца.
 
Елизабет побърза да се разведе с актьора, не пожела да коментира в медиите обвиненията към него, но с недвусмислени постове в социалните мрежи показа, че тя самата вярва на историите на жените.
 
След като Хамър се сблъска с твърденията за сексуален садизъм, холивудският му агент го изостави, а продуцентите на редица филми го уволниха. Включително и от романтична комедия, в която трябваше да си партнира с Дженифър Лопес.
 
Коя е българката, обвинила Арми Хамър в изнасилване, вижте в материала на Tialoto.bg  

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БИВШЕТО МУ ГАДЖЕ ПЕЙДЖ ЛОРЕНЦ КАЗВА , ЧЕ И ПОСТАВЯЛ ПРАВИЛА! КАЗАЛ И, ЧЕ НЯМА ПРАВО ДА СПИ С НИКОЙ ДРУГ! СЛЕД КОЕТО ТЯ ЗАПОЧНАЛА ДА СЕ ЧУВСТВА ОГРАНИЧЕНА! :D------------ОМРЪЗНА МИ ДА ПИША САМО ЗА ВИРУСА , БОРИСОВ И ПУТИН ТА МАЛКО СЕ РАЗНООБРАЗЯВАМ :D
7
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как пък некоя на 20 не се намери да обвини некой 46 годишен шлосер в изнасилване.
6
0
 
29
 
! Отговори
Може и така да е преди 3 години
Ама защо като ги.......се сещат да реват след две години...
5
4
 
4
 
! Отговори
Служби садисти преди 3 години
А БГ службите са направили досие за всеки като ДС и изтезават всички неудобни на Гешев и Борисов!Дори съдят шефа на ДАНС за Досиетата все едно сте престъпници!
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българките и в Холивуд са плъзнали да "работят", страшно чудо е това българката!
3
3
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
4 ЧАСА БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ Е ПРАВИЛ КЕКС СЪС БЪЛГАРКАТА!ТЯ КАЗВА: ПОЛЗВА МЕ ЯКО , НЕ МИ ПЛАТИ И МЕ РАЗКАРА!!---------------АБСОЛЮТНО Е ПРАВА: ТОВА Е ИЗНАСИЛВАНЕ!
2
4
 
28
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи то няма актьори и други в холивуд дето да не са изнасилвачи! Айде как да е това, *** даже и 80годишни се изнасилвачи! Последния беше Жерар Депардийо дето на 72 г за една вечер беше изасили 2 жени! При това не само веднъж ми по няколко пъти! Ко да ви кажа! А ако се окаже, че тоя не е виновен! Тогава!? Някак си работата с тия изнасилвания работата не е никак чиста и ясна!!! При това това всичкото е за сметка на онези дето наистина жестоко са пострадали от такива зверства!
1
6
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СПИ С ТЯХ И ГИ ЗАРЯЗВА!!ТЕ ПРОТЕСТИРАТ, ЧЕ НЕ ИМ Е ПЛАТИЛ!--------------И СА ПРАВИ: ПОЛЗВАШ ЛИ БЕЗ ДА ПЛАЩАШ СИ Е ИЗНАСИЛВАНЕ!