Грижа за кожата: Хейли Бийбър разкрива своята рутина

Моделът предпочита почистващо масло
Обновена: 29 апр 2021 21:36 | 29 апр 2021 21:30, Дарена Найденова
8
Грижа за кожата: Хейли Бийбър разкрива своята рутина
БГНЕС

Хейли Бийбър има разкошна и блестяща кожа и преди ден разкри поетапната си рутинна грижа за през нощта. В своя канал в YouTube моделката не скри нищо от феновете и сподели ценни съвети за всеки, който иска да изглежда като нея. Според Бийбър, най-важното нещо е кожата ви да бъде чиста и мека преди да се насочите към леглото.

„Ако не изглеждам като лъскава поничка, тогава не си лягам“, казва Хейли във видеото. Тя съветва да си намерите овлажнител, който ви помага да изглеждате перфектно в края на деня и няма да повлияе зле на кожата ви. В началото на клипа звездата дърпа косата си назад и почиства лицето си с масло.
 
„Ще започна с почистващо масло, защото имам много грим и не използвам кърпички, за да го премахна“, признава звездата. Допълва, че това най-вероятно е разликата между нея и останалите модели.
 
Разкрива, че е започнала да използва почистващо олио по време на карантината и почти веднага е усетила резултатите. Тя съветва да бъдете внимателни около очите и да не търкате много силно, за да не се нараните. След това Хейли измива добре лицето си, за да нанесе хидратиращ почистващ продукт. Залага на млечни формули, като признава, че ги предпочита пред пенестите.
 
За да изчисти водата от лицето си, звездата използва мека кърпа, с която просто попива капките, но не се търка. Казва, че трябва да оставите кожата си леко влажна, за да може серумът, който нанася след това, да попие по-добре. Според Хейли, пептидите са най-важната съставка за лицето и хората трябва да търсят продукти с такова съдържание.
 
Как още Хейли Бийбър се грижи за кожата си, ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С този дълъг нос ще умре от глад, ако трява да пасе!Извинявам се, но не можаш да изтърпя без коментар!
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста грозна
1
1
 
14
 
! Отговори
х преди 2 години
мъж