Луси Лиу - как поддържа перфектната си фигура?

Веганство, много тренировки и още
4 май 2021 19:42, Иванка Гъркова
12
Луси Лиу - как поддържа перфектната си фигура?
Снимка: БГНЕС

 Грижа за ума и тялото. На това държи Луси Лиу, която вече е на 52, но благодарение на виждането си за живота, здравословното хранене и медитацията, се чувства като преродена и гледа на остаряването по съвсем различен начин. Американската актриса засне специална фотосесия, която скоро ще видим в списание Women'sHealth, където ще бъде на корицата за май. Пред изданието тя разказа как поддържа формата си.


Звездата стана родител на 46-годишна възраст, след като се сдоби със сина си Рокуел Лойд благодарение на сурогатна майка. Оттогава тя се е посветила изцяло на момченцето. И двамата се хранят максимално здравословно.

Лиу споделя, че наред с традиционната медицина, се интересува и от алтернативната като средство да бъде здрава и щастлива. Тя редовно ходи при специалист, където тества мускулите си. Практиката включва оценка на мускулната сила, с която могат да се открият някои проблеми.

Трансценденталната медитация е друго нещо, на което тя разчита, за да поддържа здравето на духа и тялото. Тя е фен и на колоездене на закрито, като тренира по 20 минути на своето колело у дома.

Какво още включва режимът на Луси Лиу?

Веганство и вегетарианство

Актрисата разкрива, че близо година е била веганка, което ѝ е помогнало да се отърве от някои вредни хранителни навици и да влезе във форма. От декември 2020-а тя вече е вегетарианец и това определено ѝ харесва.

Лиу посочва, че консумира предимно растителна храна, с което няма проблем с подуването на стомаха и същевременно има достатъчно енергия за деня. 

Много протеини

Луси обяснява, че дава на детето си много яйца и млечни продукти като сирене. Откакто минава от веганство към вегетарианство, тя започнала да консумира повече яйца. Това ѝ препоръчал нейният акупунктурист.

Кратки, но редовни тренировки

Звездата има стегнато тяло, което личи и на последните ѝ снимки в социалните мрежи. Но в разговор по Zoom тя посочва, че не прекарва часове във фитнеса. Просто гледа всеки ден да се упражнява, било то и за кратко.

Каране на колелото у дома, упражнения за ръце или просто кратка разходка навън, са нещата, които най-често редува през седмицата.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2Kaто ги гледам повечето 20 годишни на какво приличат, нищо чудно че мъжете вече почнаха да заглеждат и търсят 40 годишни, че дори и по-възрастни жени...
5
1
 
8
 
! Отговори
До 2: преди 2 години
Забравяш, че тя е актриса, а в Холивуд никой няма да наеме дебела жена или такава със занемарен външен вид, освен ако не става въпрос за филми на ужасите или комедии.Освен това, поддържането на здравословен начин на живот често се преплита с нашите разбирания за красота.Не може да очакваш от професионален актьор да бъде като нашите политици - нали си спомняш как имаше един майтап да ги претеглят на кантарче в началото и края на един парламент.
4
2
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 2 години
Страхотна е ,аз съм на 22 обаче няма да и откажа ☺Супер секси жена бих правил всичко с нея ❤
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя не беше ли се снимала в порното преди да стане актриса?
2
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Натърква редовно катерицата с мъжки сос
1
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам даже намек за нещо перфектно във фигурата й...Толкова ли е трудно на жените да свикнат че на 20-25 им е пика във външния вид?!? После зор, стягане, замазване - и пак не е като преди. След 35 направо забрави в масовия случай, тотал щета. Пък тръгнали някакви на 40 да се мерят с тия на 20... освен с пари не знам с какво друго биха блеснали, щото акъл никой мъж не е тръгнал са търси от жена.