Щерката на Брус Уилис се мразела, че прилича на баща си

Талюла Уилис искала да изглежда като майка си Деми Мур
Обновена: 24 май 2021 19:26 | 24 май 2021 19:21, Дарена Найденова
35
Щерката на Брус Уилис се мразела, че прилича на баща си
БГНЕС

Наскоро Талюла Уилис разкри, че като малка е мразела факта, че изглежда като баща си Брус Уилис.

27-годишната звезда използва социалната мрежа Instagram, за да обясни какво е било чувството да растеш в сянката на една от най-известните холивудски двойки - Деми Мур и Брус Уилис. Преди да сподели повече детайли за детството си, Талюла направи обръщение към всички, които мразят тялото си и промените, които се случват с него. "Отне ми доста време, за да го разбера. Старостта се случва и никой няма контрол над това. Времето минава и лицето ви може да се промени", пише Уилис в профила си.

Когато говори за физическите прилики, които споделя с баща си Брус, Талюла признава, че често се е наказвала и обвинявала, че не изглежда повече като майка си. Звездата обяснява, че като малка е мислела, че мъжкото й излъчване ще попречи на хората да я обичат. По-късно осъзнава, че това не е истина. С напредването на годините 27-годишната звезда рабира, че е "важна и ценна във всеки етап от живота си, с всяка форма на тялото и каквото и прическа да си направи".

"Трябва да успокоите раните в душата си преди да започнете да поправяте външността си", категорична е Талюла. Тя посъветва феновете си да не се страхуват да потърсят помощ, ако имат нужда от нея. "Всички ние искаме да се чувстваме добре и уверени. Но когато започнем да се спускаме в дълбоко и страшно място, където подлагаме на съмнение всяко нещо у нас, трябва да потърсим помощ", насърчава Уилис. Звездата споделя, че това не е срамно или глупаво, а необходимост, която всеки чувства поне веднъж в живота си.

Дъщерята на Брус и Деми разкрива, че нейният начин за справяне с депресията са дългите разходки, изключването на социалните мрежи, четенето на книги, както и разговорите с най-близките й хора. Майката на Талюла веднага изрази своето възхищение от искрените й думи. "Прекрасно изразено. Прекрасно написано. Радвам се, че станах свидетел на това", коментира Деми под публикацията. Моделът Тес Холидей заяви, че обича Талюла, която получи и още много положителни коментари от фенове и приятели.

"Ти си перфектният микс от родителите си и това те прави уникална", написа един последовател. Малко по-рано през месеца актрисата и дизайнер разкри, че е сгодена за режисьора Дилион Бъс.

Талюла Уилис е най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур. Актьорите, които са женени в продължение на 13 години, имат още две момичета - 32-годишната Румър и 29-годишната Скаут. Брус е баща и на 7-годишната Евелин и 9-годишната Мейбъл, които споделя със сегашната си съпруга Ема Хеминг. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Брус Уилис и Деми Мур имат 3 дъщери, коя от коя по-грозна. Гледах ги заедно на една снимка и направо останах потресен, как може от 3 момичета, нито едно да не е поне малко по-приемливо на външен вид. Ама мисля, че Румър е най-грозна от трите
6
3
 
1
 
! Отговори
До феята кръстница преди 2 години
Името е хубаво, друг е въпроса, че когато го произнасят изобщо не звучи "Талюла". По-скоро е Талълла и е напевно. Същото е и с пелАгия, както го казват невярно българите и затова звучи грубо и смешно. Реално е пЕла-гЕя - с 2 ударения на главните букви.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми тя си прилича на деми мур !
4
5
 
4
 
! Отговори
Феята Кръстница преди 2 години
Скъпа , да знаеш че не си била само ти . Родителите ти СЪЩО са те мразели. Иначе защо такова симпатично момиченце ще го кръстят ТАЛЮЛА . Но вече си голяма и можеш да си избереш друго, по-хубаво име което да то подхожда на характера .... МАЛЮЛА ,например.
3
0
 
3
 
! Отговори
ДА НЕ Е преди 2 години
БИЛА КОСМАТА КАТО ГЛАВАТА МУ
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лигла , ако бях на мястото на баща и щях да я натиря да работи в хранителни вериги за бързо хранене
1
0
 
0
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
а на мен ми прелича на Бавачката!