Рафи надви Фики и взе победата в "Като две капки вода"

Победителят си тръгна с нов автомобил
25 май 2021 07:21, Александър Попов
61
Рафи надви Фики и взе победата в "Като две капки вода"
Снимка: Като две капки вода

Рафи спечели първото място в деветия сезон на "Като две капки вода" и си тръгна с голямата награда - лек автомобил.

Негов подгласник стана Фики, а трета и четвърта завършиха съответно Михаела Маринова и Милица Гладнишка.

Първа от финалистите се изяви Милица Гладнишка, която заложи на Джени Линд и песента Never Enough от филма "Най-великият шоумен".

Рафи пък се преобрази на Васил Найденов и изпълни големия му хит "Сбогом, моя любов".

Михаела Маринова избра за свой последен образ Лара Фабиан и нейната песен Je Taime.

Последният финалист Фики, който призна, че в предишния сезон е бил по-притеснен, избра легендарния Елвис Пресли и парчето My Way.

В крайна сметка гласуването прати Рафи и Фики на да се борят за голямата награда, която бе спечелена от бургазлията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
3
 
! Отговори
13 преди 2 години
Анелия Митева - Фактите са: 1. Рафи спечели с вот от публиката.2. Ти явно си пристрастна към Фики.3. Не си гледала финала .... 4. Аз не гледам " Забраненото шоу на Рачков"5. Фики го дават непрекъснато.. дори в рекламната пауза.. И напомня за себе си постоянно...6. Предния сезон Фики също пя "стари" парчета и спечели... Рафи също пя "стари" парчета...7. Всеки е добър в своята сфера... Това е шоу за имитация...8. Фики не подбра правилната песен за финал.. 9. и т.н.
37
8
 
5
 
! Отговори
Анелия Митева преди 2 години
Естествено Фики беше много, много по-добър. Но по-голямата част от публиката не познава старите парчета (каквото изпълни той - ВЕЛИКО). Плюс това покрай Забраненото шоу на Рачков, Рафи постоянно напомня за себе си, което в случая изигра огромна роля. За съжаление крайния резултат не винаги е реалния. И двамата са добри, но без съмнение Фики е много по-добрия! ФАКТ.
36
8
 
12
 
! Отговори
Фигаро преди 2 години
Рафи е един от най-добрите артисти в България. Страхотен глас, невероятно излъчване, изумителни актьорски дадености, интелект и скромност. Убийствен Васил Найденов направи! Браво!
35
6
 
12
 
! Отговори
probi преди 2 години
Всички бяха изключително добри! На финал е много важен изборът на песента, която да разкрие максимално възможностите и способностите на изпълнителя. Фики е страхотен, но, колкото и да харесвам песента My Way , тя не беше най-подходящия избор за финал.Докато Рафи заложи не само на българската песен, на любима за хората песен, на емблематичен певец, но и се справи отлично!Така че не плюйте по Рафи!Честита заслужена победа, Рафи!
34
1
 
11
 
! Отговори
пери преди 2 години
А бе всички бяха добри и все един трябваше да е първи. Просто преди финала в нета се въртеше, че Фики е победителят и за да не изглежда толкова нагласено, победата беше за Рафи. За мен Михаела пя най-добре, но това е лично мнение. И, да, наистина писна от едни и същи участници, едни и същи песни и едни и същи приказки и от жури, и от Халваджиян. Прав е, вече е "нечовешко" досадно.
33
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фикрет Стораро не можа да си скрие разочарованието. Уж е много възпитан, а пък не поздрави победителя.
32
3
 
8
 
! Отговори
12345 преди 2 години
До Българин 26Да,само го имитира!В началото пееше фалшиво!Само припева можа да изпее правилно.Нагласена работа,то се знаеше.Излагация!
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 33Вие сами се делите от нас българите. Роми, арменци, гагаузи, турци, евреи. Кой вие виновен?
30
6
 
7
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
До MunioАбе, ***...тесногръди балканецо...Тези и двамата са истински българи.Родени са тук, израснали са тук.Ако са мюсюлмани или с арменски произход...прави ли ги НЕ българи???Кой ви прави такива ***, бе?
29
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгия до шия. Отврат!
28
3
 
9
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Разбирам защо въртят едни и същи *** по тия предавания,ама се чудя кои са всичките тия галф0ни къде ги гледат?
27
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арменската солидарност си каза думата... Откровено казано, на мен ми харесваха Фики и Милица Гладнишка. М.Г. доскоро беше част от екипа на Халваджиян и на нея нямаше да дадат първото място, Фики има глас, който лесно, без усилие, може да преминава от една към друга октава, а за Рафи, когото много уважавам, е все още рано за такава висока награда. Това ми е мнението и смея да твърдя - не само моето. Приятен ден!
26
7
 
18
 
! Отговори
Munio преди 2 години
"Рафи надви Фики"В коя дзржава се развива действието? Ливан?В България хората имат други имена.
25
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В арменско шоу кой мислихте, че ще спечели българин ли?
24
5
 
11
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Регламента трябва да се помени, на финал само български песни. Рафи имитира български изпълнител и спечели, Браво!
23
4
 
29
 
! Отговори
Чочо преди 2 години
Михаела Маринова е на световно ниво . Жалко , че няма композитори като преди доста години , а за поети и добри текстописци да не говорим. Рафи е един от най-добрите изпълнители, Фики е добър певец и имитатор , но има още доста да учи - жалко , че е в големия батак - попфолк , а за Милица могат да се кажат само суперлативи. Общо взето имаме много добри певци и им се наслаждаваме когато пеят световни хитове , не по-зле от оригиналните изпълнители. Успех на младите таланти!!!!!
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички бяха талантливи. Браво!
21
6
 
35
 
! Отговори
Бис преди 2 години
Какво значение има че е арменец... Хилда...(арменка) не спираше да дава високи оценки на Фики.. Дори когато не се справяше толкова добре... Маги също изглеждаше изненадан от победата на Рафи... В публиката най-отпред бяха поканили цялата фамилия Стораро... Защото са очаквали че Фики ще победи... Но Рафи беше по-добрия...! И Хората гласуваха за него...! Изпълнението му беше блестящо..
20
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Финото беше бутан от самото начало. Ама колко бил любезен. Колко бил мил. Ама истински джентълмен. Все едно другите са някакви грубияни. Иначе да. Най-вероятно е нагласено. Нормален човек не би давал пари за тия глупости. А масово хората са големи патриоти. На националните празници почват със Слави, минават на сръбско и като се напият вече въртят гюбеци изпяти от такива таланти като финото и баща му
19
22
 
11
 
! Отговори
Спеца преди 2 години
Какво може да очакваш от един герберас като Халваджан?Поредната измама , просто една арменска уйдурма!И тримата останали финалисти бяха по-добри с песните си на финала от тоя дребния арменец!