Мода 2021 - синът на Мадона сложи рокля

Майка му го окуражи
70
Мода 2021 - синът на Мадона сложи рокля
Снимка: БГНЕС

Мадона е известна с таланта си да пречупва стереотипите и го е правила на няколко пъти пред погледа на целия свят. Певицата винаги е била екстравагантно облечена по време на изпълненията си на сцена или пък впечатлява с акробатични и секси движения, понякога дори и със свои колеги. Тези интересни, според някои фенове странни нагласи, изглежда се попиват и от децата ѝ.

Носителката на седем награди „Грами“ се похвали в социалните мрежи, че синът ѝ Дейвид Банда не се притеснява от мнението на хората и с гордост носи рокли у дома. Мадона сподели видео на 15-годишното момче, което носи копринена бяла рокля от марката Mae Couture и щастливо се разхожда из къщата. „Увереността е всичко, от което се нуждаем“, написа гордата майка в Instagram.
 
Дейвид по никакъв начин не се притесни от камерата и показа тоалета си, който беше дълъг до глезена и включваше черни букви, които бяха изписани по цялата рокля. 
 
Повече за визията на младия мъж, осиновен от Мадона, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
54
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
Щатските извратеняци спиране нямат! Признати 32 пола до момента,но имало още. И за да психясват подрастващите,периодично показват тъй наречените си"звезди" да агитират колко е готино и модерно да си обратен. Наскоро Анжелина Джоли показа дъщеря си Майло,която се прави на момче и се нарича Джон.Майката е много горда от това и я подкрепя безрезервно.Сега другата откачалка Мадона пък облякла църнелкото в бяла рокля и това е супер новината в побъркания свят,в който за съжаление живеем!!! Отврат!!!
17
3
 
31
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Вавилон пропада в бездната на вечния огън с всеки изминал ден.
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20Фараоните са носили туники които приличат на рокля
15
0
 
34
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
Фараоните ли са носели рокли *** ти съвсем изплиска легена бе?! Да казваш рокля на древноегипетската препаска може да блазни само неук и некадърен. Ай със здраве
14
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 9Роклямата и полата не опделеят сексуалната ориентация.Аз съм хетеросексуален, но имам близо 1000 кросдресърски снимки.
13
0
 
30
 
! Отговори
ддд преди 2 години
Аз съм от поколението, когато Мадона и Джексън бяха най-великите... Но, и тогава, и сега не считам Мадона за добра певица, напротив, често фалшиви и песните са лесни. Да, винаги е правила шоу, винаги се е държала мвого провокативно, на ръба на проституцията. Не е учудващо, че "сина" върви по стъпките на майката...крушата.
12
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време фараоните са носили рокли. Не виждам проблем и сега в 21 век един мъж да носи рокля.
11
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се кефя на тези неща, Империята на Злото известна още под името САЩ отива към пълен разпад. Много зомбита там сега ще тръгнат по тази мода, която ще стане новото нормално за там. На фермерите и работещите щати ще им писне да дотират самотни чернокожи майки за повече от 100 хиляди долара на година от данъците си и ще поискат независимост на техните щати. Дано базите с ядрените ракети да попаднат при бачкаторите, за да не започнат джендърите да рекетират света и да подпалят ядрена война.
10
1
 
12
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
тоя па и тоя като си показва бозката пред десетки хиляди души тва не е простотия а е повод за гордост ли ве? съвсем изпердашихте поклонниците на разпадащия се запад ...
9
0
 
2
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 години
Дейвид Банда.
8
0
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
Къде е Сина, на моя стар монитор с Кинескоп е Гловота на Мадона и всичко друго около нея е Черно?!
7
3
 
8
 
! Отговори
До “българин” преди 2 години
Като не ти харесвай се пръждосвай от тук, кък смешен. Истината боли, като не можеш да я приемеш се покриваш с чул и марш в гората.
6
26
 
5
 
! Отговори
българин преди 2 години
Значи, като чета коментарите и ме обзема тих ужас!!! Ужас от радикалните изказвания, особено на номер 3, на който биха му се възхитили дори талибаните от Афганистан! Мадона имаше концерт и в Турция, в Истанбул. И там си показа гърдите като си свали горните дрехи. Мюфтията нищо не каза. Но когато Мадона по-рано направи концерт в България, един пловдивски поп орева орталъка че изобщо сме я пуснали в България, докато тя си беше напълно облечена!
5
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С пълна сила върви пропагандата за разпада на западния свят. Черен, гей, с пола, активист на демонократичната партия, вероятно веган и плоскоземец-антиваксър. Очаквам приятелите му да са третополови инфлуенсъри без образование, написали повече книги отколкото са прочели.
4
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма гордост, ходил вкъщи с рокли.. Накъде отива светът?
3
29
 
4
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 2 години
Няма лошо. Какъвто се родиш, такъв си. Трябва да има свобода в това отношение (ама елементарния и оскотял бълхарин това не го разбира и само плюе).
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Негърче мръсно, сега и пендула и 100%тов активист на разпада на цивилизацията, по-известен като неолиберализъм. Майка му е лека жена.
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то тя майката не я слуша главата, та сина ли? Крушата не пада по далеч от дървото