Акциите на Кока-Кола паднаха след жест на Роналдо

Той премести две бутилки от камерите на пресконференция
16 юни 2021 13:03, Ния Христова
56
Акциите на Кока-Кола паднаха след жест на Роналдо
Снимка: БГНЕС
Цените на акциите на Кока-Кола паднаха с 1.6%, след като Кристиано Роналдо премести две от промоционалните бутилки от камерите по време на пресконференцията на Португалия в понеделник преди мача с Унгария, пише БГНЕС.
 
Звездата на действащия европейски шампион, който стартира с класически успех над „маджарите“, премести двете бутилки и показа тази с вода, преди да каже "Агуа! (от португалски: „вода“) Пийте вода. Кока-Кола urgh". 
 
В резултат на тези действия на капитана, цените на акциите на марката паднаха от 56.10 долара до 55.22 долара, докато пазарната цена на компанията също отбеляза регрес от 242 млрд. долара до 238 млрд. долара.
 
Кока-Кола, който е спонсор на Евро 2020, отвърна на жеста на Роналдо с изявление. Компанията за безалкохолни напитки заяви, че "всеки има правото на различни предпочитания" с различни "вкусове и нужди". 
 
Португалия, който поведе в група F, ще играе с Германия във втория си мач от турнира в събота вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Компанията за безалкохолни напитки заяви, че "всеки има правото на различни предпочитания" с различни "вкусове и нужди"."------------------------------------Не е до предпочитания- човекът е спортист и не ви ще химиите за да се хидратира.
6
4
 
38
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Браво на Роналдо. Издигна ми е в очите. Аз съм влизаш в производствените им помещения. Мръсотия тече по пода, примесена с напитките им. Наоколо само пластмаса и химия. Големият разход е в бутилката, етикета и чешмяната вода. Останалата отрова, като концентрата е евтина, но я пиете на собствена отговорност.
5
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова е професионалист- знае че газираната по мия е вредна за здравето.
4
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яко! Браво на Роналдо
3
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако искате да развиете гайката от ръждясал болт, пуснете ги в чаша с кока-кола. Колата става и за миене на фаянс. За пиене по добре вода.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бахаха, после идете се обяснявайте, че крипто парите били непостоянни
1
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами прав е човекът - пийте вода, а не Кока-кола.