Бритни Спиърс разкри: Баща й не й давал да има още деца - неделя

Изпълнителката с трогателно съобщение към съда по повод настойничеството
27 юни 2021 13:00, Дарена Найденова
24
Бритни Спиърс разкри: Баща й не й давал да има още деца - неделя
Снимка: Getty

Бритни Спиърс най-накрая използва гласа си, за да се защити от властното отношение на баща си.

Изпълнителката изпрати видео към съда в Лос Анджелис в деня, в който се разглеждаше делото за промяна на настойничеството й. Според репортер на NBC News, който е бил в съдебната зала, 39-годишната звезда иска да бъде свободна и да има право да взема самостоятелни решения. Накратко казано, Бритни иска да настойничеството на баща й да бъде прекратено.

"Искам това нещо да приключи. В същото време искам терапевт да дойде в дома ми. Няма да ходя до Уестлейк и да бъда атакувана и засрамена от папараците", казва Спиърс във видеото. Според нея, тя е била подложена на безбройни психологични експертизи, давани са й множество лекарства и е била травмирана от баща си Джейми Спиърс, който е имал контрол над живота й. Тя казва пред съда, че не е говорила публично за проблемите си, защото е мислила, че никой няма да й повярва.

"Лъжех света, че съм добре и съм щастлива... Не съм добре. Не съм щастлива. Не мога да спя"
След изявлението на Бритни, адвокат прочете и писмо от името на Джейми Спиърс. "Г-н Спиърс съжалява, че дъщеря му е изпитвала такава болка. Г-н Спиърс обича дъщеря си и тя много му липсва", се казва в съобщението.

Бритни беше поставена под опеката на баща си през 2008 година. Тогава Джейми и Андрю Уолет имаха право да се разпореждат с всички финансови активи на изпълнителката, да взимат решения за професионалния и личния й живот, както и да решават какво да правят с движимото и недвижимото имущество на звездата. Андрю напуска позицията си през 2019 година, позволявайки на компанията Bessemer Trust Co. да заеме мястото му.

Някои фенове обаче не вярваха, че Джейми трябва да взима решения за сметка на Бритни. В социалните мрежи се появи движението #FreeBritney, което набра огромна популярност след документалния филм "Framing Britney Spears", който беше излъчен през февруари тази година.

Вижте какво още се случва около Бритни Спиърс в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Mdaa.. преди 2 години
..и в Сряда :)
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** само в неделя ли не й дава да има деца бе, Найденова?
18
1
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 2 години
Този филм от баща и ли е финансиран? Откъде знаеш, че представя истината адекватно?
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто за били планували да пуснат тъпата статия в неделя, а още по-тъпата журнаГлистка директно е копипейстнала всичко, без да си напъне мозъчната клетка да прочете. А иначе относно Бритни - направо като кърлежи са се впили в нея, как е възможно, направо не ми е ясно?!?!
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
~~~ Бритни иска да настойничеството на баща й да бъде прекратено. ~~~~~~~ Словоред на журналист от вестник ~да не ме изтрият~ отличен сядай, две! Иначе дават съвети но правописа и словореда са от google транслатора!
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само аз ли не разбирам заглавието? Какво значи "деца-неделя"?
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето за подобни цели служат тези хора на илюминати. Те са т.нар. програмиращи икони. Бритни Спиърс обръсна главата си всички нейни фенове я последваха. Мадона обяви, че се занимава с кабала феновете й започнаха да се интересуват от еврейски мистицизъм. Говоря точно за такива неща. На практика илюминати могат да имат поведенчески контрол над огромна част от населението, контролирайки техните идоли.
13
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледах документален филм за нея.Първо тя не е наред с главата/болшенството които влизат в шоубизнеса още като деца са така/.Второ баща и и става опекун защото двама мъже от арабски произгод се нанасят в дома и,дрогират я и алкохолизират и присвояват парите и,довеждат я до фалит.Баща и едва се отърва от тях.Не може да се грижи за деца само но иска да продължи да се размножава.Някаква асоциация правите ли с подобни?
12
3
 
9
 
! Отговори
редакторе, преди 2 години
а в събота дали й е давал да има деца?
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя има двама пораснали вече синове на 15-16 г. Не се е грижила за тях. Тя дори за себе си не може да се грижи, а искала още деца. Бившият и съпруг Кевин Федърлайн отгледа и двете деца.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде сега, баща й бил виновен... А че още от едно време й викахме Бръкни Спръсти, това дали е случайно? Може още да не е разбрала как се получават децата...
9
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такова чудо може да стане само в т. нар страна на неограничените възможности.. Да обявиш за откачена собствената си дъщеря, да и сложиш денонощно пазачи и да и вземеш парите.. Каквито и проблеми да има тая, не съм фен на музиката и, то всеки заслужава да живее живота си както намери за добре, даже и това да значи да фалира и да стигне до дъното..
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези хора не значат нищо за илюминати, те са *** за тях. Всеки един роб принадлежи на определена фамилия. Понякога е просто между-илюминатска игра едната фамилия да убие ценен роб за друга, враждуваща фамилия. Просто ей така. Робите също така могат да бъдат откупувани. Както вече казах, съществуват каталози за роби. Точно по тази причина, звездите толкова често се женят и развеждат. Защото хендлърите им се сменят.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко това ги тласка към наркотиците и алкохола. Някои хора се чудят как е възможно известните личности да имат всичко и въпреки това да пропиляват живота си по този начин. Някои го отдават на звездната болест и манията за величие, която ги кара да се мислят за безсмъртни, но тъжната истина е, че тези хора са тотално програмирани и търсят утеха и спасение в наркотиците, защото искат да забравят своя живот. Много от тях се самоубиват или биват самоубити, ако вече не са нужни (последният подобен случай за който чух беше с актрисата Британи Мърфи, а преди нея Хийт Леджър).
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се живота на тези хора е абсолютна катастрофа, каквото и да се опитват да ви го представят в медиите. Представете си какво е да нямаш никакъв контрол над действията си, да имаш постоянни бели петна в паметта, да бъдеш постоянно изнасилван, да участваш във всякакви перверзии и дори ритуални убийства. Това е травма след травма, след травма, след травма. Ето защо живота на всички звезди е каша.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно баща и страда от шизофрения имаше един случай един комшия на 50 и майка му не му даваш да, се жени хлопаше и дъската
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако направите проучване, ще видите, че повечето холивудски звезди в даден момент от живота си са бивали приети в психиатрия с диагноза раздвоение на личността. Бритни Спиърс, Линдзи Лоън, Дрю Баримор и много други са редовни посетители на тези заведения. Разликата обаче между тях и обикновените хора е, че те са много важни за програмирането на населението и не могат да бъдат оставени просто така. Те обикновено изчезват за известно време от светлината на прожекторите, програматорите им ги закърпят и отново се появяват след година-две. Направете своето проучване и ще бъдете поразени от модела
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя е жертва на програмиране Монарх, както и повечето холивудски звезди.
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя е пълно ку-ку.
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е лесно да имаш властен родител.