Тренировки у дома - Селена Гомес ни вдъхновява да се раздвижим

Ето на какви упражнения разчита певицата
4
Тренировки у дома - Селена Гомес ни вдъхновява да се раздвижим
БГНЕС

На кого са му нужни високи температури, когато имаме на разположение тренировъчния режим на Селена Гомес, който ще ни помогне да се поизпотим?

Изпълнителката наскоро публикува видео, в което показва как тренира, за да поддържа невероятна форма. Въпреки че се изморихме само от гледането му, клипът леко ни мотивира да се придържаме и към своята здравословна рутина, която включва правилна диета и редовни упражнения. „Чувствам се страхотно... но в същото време съм изморена“, написа Гомес и ние напълно я разбираме.
 
Във видеото 28-годишната основателка на Rare Beauty тренира заедно с приятел и прави няколко упражнения, които всеки от нас може да повтори у дома. Тя започва с магарешки ритник, вдигане на крака и стягане на ръцете с помощта на тежести. Не само че сесиите ще ви накарат да станете от стола, но и фоновата музика допълнително ще ви мотивира.
 
През 2020 година Гомес признава пред Marie Claire, че не е голям фен на фитнеса, но намира вдъхновение да не се отказва от него.
 
„Не обичам тренировките, но често гледам клипчета в YouTube, които ме нахъсват да стана от дивана. Гледам и повтарям всичко – от тренировки, популярни в миналото, до малко по-съвременни“, обяснява изпълнителката.
 
Още за тренировките на Селена Гомес ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Waverly place преди 2 години
Напротив, консумацията на бърза храна е много полезно за идеалната фигура, защото изисква изгарянето на доста калории, докато я хванеш.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии.