Джей Ло на 51, но провокира със снимка от... ваната

Омая феновете с перфектна визия
7 юли 2021 22:05, Ивета Иванова
34
Джей Ло на 51, но провокира със снимка от... ваната
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес отново впечатли феновете си. Звездата позира без грим за снимка, която качи в социалната мрежа Instagram и така окуражи феновете си да заложат на естествената красота, пишат от британското издание на "Cosmopolitan".

Селфито е качено в акаунта на нейната козметична марка - "Jlo Beauty". Актрисата и певица позира във ваната, около нея има сапунени балончета и тя е вързала косата си на кок.
 
Почитателите са впечатлени от това, че кожата ѝ блести.
 
Скоро Джей Ло призна, че изживява най-хубавия период от живота си сега и никога не е била по-добре.
 
51-годишната звезда се раздели с годеника си Алекс Родригес преди 3 месеца, но почти веднага след това поднови връзката си с актьора Бен Афлек. Двамата бяха заедно в периода 2002-2004 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабо стафидата вече увехна. Смазката изчезна и ще ти трябва лубрикат. Не си на 30 години бабо. Живей по спокойно и по морално. Не ги сменявай като носни кърпи. Когато навлезнеш в 60-те и 70-те ти години ще разбереш че живота е една матрица която те е манипулирала. На този свят сме изпратени да изкупваме грехове а не да трупаме нови. Бог е казал. Живейте според Божиите закони и ще спасите душите си. Като те гледам ти Божиите закони ги нямаш за нищо. Бог за теб не съществува ти си над Бог.
2
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдателен преди 2 години
Прикачената снимка не е от вана
1
3
 
7
 
! Отговори
безспорно преди 2 години
Пирфектна!