Кейт Бекинсейл споделя съдбата на Уилям и Хари

Съчувствала им
Обновена: 16 юли 2021 21:49 | 16 юли 2021 21:24, Ивета Иванова
3
Кейт Бекинсейл споделя съдбата на Уилям и Хари
Снимка: БГНЕС

Кейт Бекинсейл казва, че може да разбере принц Уилям и принц Хари, тъй като има подобна съдба като тях. Те изгубиха майка си принцеса Даяна през 1997 г., а бащата на актрисата също е починал, когато тя е била малка.

47-годишната звезда е била едва на 5 години, когато татко ѝ, актьорът Ричард Бекинсейл, починал. Кейт си спомня, че е съчувствала на Уилям и Хари, когато те загубили майка си.
 
Тогава Уилям е бил на 15 г., а Хари на 12 г.
 
"Спомням си, когато тяхната майка почина, аз бях в Ню Йорк и ги видях, заедно с хората, които по някакъв начин скърбят за някого, когото не са познавали... Помислих си: "О, Боже, наистина знам какво е това... Беше трудно в самото начало, защото чувстваш, че преживяваш тази наистина лична, ужасна криза, и така е и с другите, но ти не ги познаваш.", каза тя пред "Armchair Expert".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, бе само Харитууу е останал без майка. Милиони деца, за съжаление, остават сираци, без един или без двама родители. Това не може да е оправдание за Харитууу, който доказа, че дори да се родиш принц може да си глупав, и да провалиш в живота поради алчността и злобата на една жена с бални амбиции. Факта, че е жената е треторазрядна мелезаки в случая е без значение.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каката е страхотна, видях я в едно кафене в LA миналата година, беше на една съседна маса! Левия ми крак беше вече син от ритниците, да не съм в бил гледал!
1
0
 
8
 
! Отговори
Rock'N'Sea преди 2 години
Доста хубава леличка, пък е англичанка...