Гуен Стефани с изповед за сватбата

Похвали мъжа си
22 юли 2021 17:37, Ивета Иванова
3
Гуен Стефани с изповед за сватбата
Снимка: БГНЕС

Гуен Стефани призна, че сватбата с Блейк Шелтън е най-страхотният момент в нейния живот.

Певицата се чувства много щастлива да бъде с кънтри звездата. 51-годишната изпълнителка и 45-годишният музикант сключиха брак на скромна церемония в началото на юли. Тя се състоя в ранчото на Блейк в Оклахома.
 
"Това буквално беше най-страхотният момент... Един от най-страхотните моменти в живота ми, очевидно. Беше над това, което очаквах. Аз просто се чувствам такава късметлийка. Едно от нещата, за които мислиш много в живота си е, че не знаеш какво ще е бъдещето и не знаеш какво ще стане, но чувствам, че моето духовно пътуване наистина ме доведе до това място, това място на мир.", коментира тя в подкаста "Tell Me About It with Jade Iovine".
 
Гуен засипа с комплименти съпруга си, като каза, че той е постоянен и искрен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Тия пък кои са и с какво са заслужили височайшото Ни внимание?
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да и провърви на мацката, че си напати бая с предишния си мъж, дето опъваше бавачката на децата им. Затова си търси постоянен и искрен - изстрадана мъдрост е това!Да са живи и здрави!
1
0
 
1
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Вървях към олтара, имах чувството, че летя, той стоеше там и ме чакаше. Сънувах ли? Не, това не беше сън, а моята сбъдната мечта. Омъжвах се за човека когото обичах повече от себе си. OMG!