Пинк иска да плати глобата на хандбалистките на Норвегия

Норвежките хандбалистки отказаха да играят по бикини
Обновена: 26 юли 2021 15:38 | 26 юли 2021 15:38, Ния Христова
45
Пинк иска да плати глобата на хандбалистките на Норвегия
Снимка: БГНЕС
Американската поп певица Пинк заяви, че е готова и иска да плати глобата на женския отбор по хандбал на Норвегия, които отказаха да играят по бикини, пише БГНЕС.
 
На страницата си в Туитър певицата обвини Европейската федерация по хандбал в сексизъм.
 
"Гордея се с хандбалистките от Норвегия, които изразиха протест против сексистките правила, отнасящи се до техните екипи. Европейската федерация по хандбал би трябвало да бъде глобена за сексизъм. Отлична работа, момичета! С удоволствие ще платя глобата ви", написа Пинк.
 
По-рано бе съобщено, че на състезателките по плажен хандбал на Норвегия е била наложена глоба за това, че са отказали да се състезават по бикини за третото място на европейския шампионат.
 
Норвежките хандбалистки се обърнаха към федерацията с молба да им бъде разрешено да се състезават по шорти, но така и не получиха отговор на молбата си.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плажен хандбал или плажен волейбол? И щом момичетата искат да играят с шорти или клинчета, какъв е проблемът?Те са спортистки, не са евтини бездарни кокошки, че да си развяват задните части насам натам.
15
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредните циркове спонсорирани и разпространени от деградантски либерастки НПО-та.
14
7
 
2
 
! Отговори
Vako преди 2 години
Защо глобите са еднакви за всички през комунизма бяха така заплатите.Нали е капитълизъм сега.
13
3
 
11
 
! Отговори
Vako преди 2 години
При глобите трябва да бъде на процент от колкото си богат.Пример-мойта заплата е 700 лв.30 лв за глоба за паркиране.А на милонер за същото провинение 30 хилки.
12
2
 
9
 
! Отговори
Истината преди 2 години
КоЙТо има пари глоба не го събаря.
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая Пинк сама си направи няколко записа и си ги пусна как се лекува от КОВИД-19 миналата година - беше кюр кютюк пияна, ама така както и в нашите или сръбските кръчми няма да видите селските бекове поркани до козирката. Още от дете започнала с дрогата, успя да свали някакъв бивш мотоциклетен състезател когото тя издържа с парите от концертите си, преди КОВИД тя обикаляше по концерти, а той гледаше децата, абе идилия стил ЛГБТ.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мата Космата се друсалаа-друсалааа и яко космясалааа кви би-кини бреее допинг лабораторията ще се самосезира а народа скандализира.
9
2
 
30
 
! Отговори
Разконспиратор преди 2 години
Не щат бикини за да не им лъснат т0пките.
8
4
 
10
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Неолибералите жени, които са "по така" особени и специални са по следния принцип - все са дискриминирани, за да ползват всички предимства от мъжката и женска роля в живота... ТОВА СЕ ВИКА ВСЕ ДА СА НА ДАЛАВЕРАМА ШОРТИХАХА УБАВО АМА У ТЕХ НЕМА НИКАКЪВ ПЪЛНЕЖ ХАХАХА
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз отдавна съм на мнение, че ле сбата ако както твърдят са почти мъже, трябва да им е забранено да играят в женския спорт. Да си се мятат в шортитеее и хоп в мъжката хандлаблна надпревара. ЕТО ВИ ДОКАЗАТЕЛСТВО КОЛКО СА ЯКИ, ЗАЩО СЕ САМОДИСКРИМИНИРАТ И НЕ СИ ИГРАЯТ С МЪЖЕТЕ... НЕЩО НЯМАТ КЛАСА МАХ И САМИ СИ ГО ПРИЗНАВАТ.
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ ИСКАТ ДА СА КРАСИВИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ОБАЧЕ ТЕЗИ КОНКРЕТНО ИСКАТ ДА СА МУЖЕСТВЕНИ! САКЪН ДА НЕ ИЗ ЗАБРАНЯТ ДА НОСЯТ И ИЗКУСТВЕНИ МУСТАЦИ И ИЗКУСТВЕНИ ...
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами нека играят по анцузи от Северна Корея. ш о р ти що не се цензурира в статията като г а щ и се цензурира а СВЕТА ИНКВИЗИЦИЙО?
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛГБТ КАТО НАСТОЯВАТ ДА НОСЯТ МЪЖКИ Г А Щ И , ДИСКРИМИНИРАТ ЖЕНИТЕ В ОТБОРИТЕ. ЕДНА СЪСЕДКА, КОЯТО СИ Е ВТЪЛПИЛА ЧЕ Е МЪЖ, СА Я ВИЖДАЛИ ДА СИ СТЯГА ГЪРДИТЕ С БИНТ, ХАХАХАХА... ЧАКАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ. ДАЛИ ЩЕ И ПОРАСТЕ НЕЩО ДРУГО.ДОБРЕ, ГА Щ И МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЦЕНЗУРИРА, ВИЕ НАПРАВО ЗАЧЕРТАВАТЕ НОРМАЛНИ ДУМИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК, А НЕ ЦЕНЗУРИРАТЕ ЧУЖДИЦИ КАТО СЪПОРТ И ТНТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА БЕ?!?!
3
5
 
20
 
! Отговори
Иригационна система преди 2 години
Кyхите *** трябва да се подкрепят взаимно!
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛГБТ КАТО НАСТОЯВАТ ДА НОСЯТ МЪЖКИ ***, ДИСКРИМИНИРАТ ЖЕНИТЕ В ОТБОРИТЕ. ЕДНА СЪСЕДКА, КОЯТО СИ Е ВТЪЛПИЛА ЧЕ Е МЪЖ, СА Я ВИЖДАЛИ ДА СИ СТЯГА ГЪРДИТЕ С БИНТ, ХАХАХАХА... ЧАКАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ. ДАЛИ ЩЕ И ПОРАСТЕ НЕЩО ДРУГО.
1
2
 
23
 
! Отговори
L. преди 2 години
Колко мъка има по този свят !!!