Дженифър Анистън: Не общувам с хора, които не искат да се ваксинират

Според нея това е морално и професионално задължение на всеки от нас
Обновена: 10 авг 2021 14:00 | 10 авг 2021 12:45, Дарена Найденова
140
Дженифър Анистън: Не общувам с хора, които не искат да се ваксинират
БГНЕС

Дженифър Анистън не оставя нищо на съдбата що се отнася до коронавируса.

52-годишната актриса застава на корицата на списание InStyle и разкрива, че е прекратила взаимоотношенията си с доста хора заради ваксинационния им статус.

"Все още има голяма група хора, които са против ваксините и просто не чуват фактите. Истинска срамота", казва тя пред изданието. И допълва, че е решила да изключи няколко души от ежедневните си контакти заради отказа им да се ваксинират или пък въобще да говорят по темата.

"Смятам, че това е наше морално и професионално задължение да се информираме, защото не всички сме подложени на тестове всеки ден. Ситуацията е рискована, защото всеки има собствено мнение, но голяма част от тези мнения не се основават на нищо друго освен на страх и пропаганда", категорична е Анистън.

От началото на март 2020 година актрисата е един от хората, които постоянно говори за спазването на социална дистанция и носенето на предпазни средства. Тя помоли всичките си 37.7 млн. последователи да носят маски, защото това е най-простото и ефективно средство срещу разпространението на вируса. Актрисата продължи да промотира носенето на маски и през юли 2020 година, когато приятелят й Кевин беше приет в болница с коронавирус.

"Просто помислете колко много хора са били повалени от този вирус. Направете го за семейството си. И най-вече за себе си. Ковид поваля хора от всички възрасти", пише Дженифър под снимка на Кевин, който е вързан към кислородни машини. Актрисата обвини пандемията и нуждата от социална дистанция за забавянето на специалния епизод на "Приятели", който се излъчи година по-късно от очакваното.

"За съжаление, отново трябваше да преместим датата. Искаме да направим шоуто пред жива публика, а това е невъзможно в момента. Това е причината. Не е безопасно", обясни тя.

Все пак Анистън е успяла да си отпочине по време на пандемията и най-накрая да намери време да подреди живота си. Признава, че е имала възможност да преосмисли всяко свое действие и да забави ход. Това спокойствие обаче не продължило дълго, защото няколко месеца по-късно Дженифър се завръща на работа, преминавайки през задължителните тестове за коронавирус. Актрисата казва, че се наслаждава на динамиката в Холивуд, но има неща, които не й се нравят толкова много.

"Липсата на пътувания спестява доста пари на всеки от нас. Създаването на огромни събития, обличането, червените килими, всички онези бляскави декори. Обичам си работата, но промотирането на всеки нов проект наистина ме стресира", откровена е Джен. Разбира се, има няколко позитивни неща, които идват с холивудската кариера. Едно от тях е дългото приятелство между Анистън и останалите петима актьори от "Приятели".

Сериалът напълно промени живота на шестимата и ги изстреля към световна слава, а фенската му база продължава да расте благодарение на онлайн платформите, които все още излъчват всичките 10 сезона. Дългоочакваното събиране на Дженифър, Кортни, Лиса, Матю, Мат и Дейвид се случи през май тази година и това отбеляза първият път, в който шестимата са на едно място от 17 години насам. Но няма да бъде последният.

"Дадохме си обещание, че няма да чакаме толкова дълго преди да се съберем отново", категорична е тя. Допълва, че сериалът е като един еднорог, който е останал в сърцата на всеки от тях и никога няма да си отиде. "Всички ние бяхме на правилното място в правилния момент и създадохме нещо, което заби малкия си флаг в сърцата на хората по целия свят".

Въпреки успешната си кариера, Анистън е имала проблеми със славата и е трябвало да посещава терапия. Там е научила, че трябва да прощава на хората и да не задържа негативните емоции в себе си. "Наистина вярвам, че всеки от нас има добра душа", казва тя и допълва, че просто при някои тази доброта е наистина много, много надълбоко скрита.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
4
 
20
 
! Отговори
до 108 преди 2 години
Кой се страхува да се ваксинира, бе? Просто не искаме да подлагаме телата си на изпитание като опитни зайчета. Вие нали не се страхувате. Ваксинирайте се и после ще разказвате.
97
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхуващите се да се ваксинират явно отказват да приемат действителността и непрекъснато си измислят някаква своя реалност, в която те са умните, не ги лъжат, не ги манипулират. Горките, те няма и да осъзнаят, че тяхната измислена реалност е една голяма лъжа и измама.
96
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ние пък не харесваме изрусени гъркини.
95
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинаторите така и не разбраха, че ваксините не пазят нито тях, нито близките им, нито далечните им. Самите производители им го казват, но те са толкова овце, че не могат да прочетат една брошура. Те отиват да се ваксинират, за да пазели себе си и близките си. Колко мило! И как точно ще стане това, драги говедца?
94
4
 
16
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
Тя първо да обясни защо ги наричат ваксини, като не са.
93
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ва и това отдавна е ясно.ксърите верно не разбраха, че са по-страшни от неваксинираните. *** ваксината пречи ли да се заразите и да заразите останалите? Съвсем не. От ваксината се очаква само, когато се заразите уж да го изкарате по-леко и да не товарите болниците. Да, ама вие няма да го изкарате по-леко
92
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 2 години
ама тя знае ли?
91
2
 
20
 
! Отговори
Ами ако и преди 2 години
неваксинираните откажат да общуват с ваксинирани, щото разнасят заразата, кво става? Ще трябва да има градски транспорт, магазини, ресторанти, лолници, училища за едните и за другите. А ваксинираните, като са голкоз умни, защо се страхуват - нали те самите са предпазени? Или това е новият комунизъм - който не е ваксиниран, е враг на човечеството и прът в колелото на прогреса?
90
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо не общуваш? Понеже ваксинираните е невъзможно да я заразят. Лелеее...колко мангизи се наляха в тая вакса кампания, че и някакви мъждукащи звездички се включиха със зверска сила. Харесвам Анистън, ама няма да полудея чак дотам, че да се ваксинирам, щото тя казала. Доктор Анистън, гледайте си целулита и не ме занимавайте със себе си.
89
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То трябва наистина да си особено глупаво създание за да вярваш на всяка глупост в интернет и фейсбук относно ваксините. Чипове ли не бяха, илюминати, сатанисти и какви ли не невероятно идиотщини и хората им вярват без никакъв проблем... На този свят му трябва наистина един много як смъртоносен вирус и да се приключва вече.
88
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно ще умират доста хора, след акт някои се мислят за по-умни в дадена област от специалистите в нея, както е например славянин тук. Те даже не разбират, че на съвестта им тежат много починали вслушали се в брътвежите им.
87
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те неваксинираните не стават за общуване - агресивни са като веганите или като славянин, който е типичен пример какъв не трябва да бъде човек.
86
16
 
5
 
! Отговори
До антиваксърите преди 2 години
Ромската общност е най-антиваксърски настроена..Явно и вие сте същите ,неграмотни мнителни,прецакани от живота
85
1
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТАНА преди 2 години
САМО СЕКСУАЛНО ЩЕ ОБЩУВА
84
5
 
28
 
! Отговори
Значи ако преди 2 години
кажеш, че няма да се ваксинираш, е проблем. Ако откажеш да споделиш какво мислиш за ваксинирането - пак проблем. Само вакса и лозунги "Да живей фармамафията" ти дават индулгенция за праведност. Къде ви е толератността и демокрацията бе, ей? Опитвате се да превърнете неваксинираните в чумави!
83
3
 
30
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Тези нейни думи не са ли проява на расизъм, дискриминация , или друг -изъм ?!
82
2
 
28
 
! Отговори
Ели преди 2 години
На нея какъв и е проблемът?! Нали е ваксинирана и защитена? Не вярва на ваксината си ли?
81
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми като не умееш да общуваш с нормални хора така ще е. *** в джунглата общуваи с мамуните
80
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори и по телефона не !
79
16
 
7
 
! Отговори
о преди 2 години
Държавата на най-умните антиваксъри е на първо място по смъртност и гражданите и живеят с около 10 години по-малко от останалите европейци... защо ли е така???