Щерката на Мадона: Не съм бездарно, богаташко дете

Лурдес Леон заявява, че смята сама да се справя с живота си
11 авг 2021 17:45, Теодора Драгоева
38
Щерката на Мадона: Не съм бездарно, богаташко дете
БГНЕС

Дъщерята на кралицата на поп музиката Мадона - Лурдес Леон, откровено говори за отдадеността си да се справи сама с живота и кариерата си, без помощта на влиятеланта си, богата и суперизвестна майка.

Моделът, сподели, че е крайно несъгласна с общественото мнение за себе си, а именно, че е поредното "богато дете без талант".

24-годишната и най-голяма наследница на почти 63-годишната Мадона, е част от корицата на новия брой на списание Vogue, заедно със седем други модела, сред които са другите звездни деца - Кая Гербер (щерката на Синди Крауфорд) и Бела Хадид (дъщеря на Йоланда Хадид). Броят носи заглавието "Generation America: The Models Changing an Industry."

В септемврийския брой на Vogue има транс модели, както и такива с наднормено тегло, като идеята за пореден път е да се лансира разнообразието в света на модата.

Лурдес обсъжа с медията опита си като дъщеря на поп звездата в придружаващото интервю, където разкрива:

"Хората мислят, че съм поредното бездарно, богаташко дете, на което всичко му е дадено на тепсия, но това не важи за мен".

Лола, както е галеното й име, е първородна дъщеря на Мадона от връзката й с кубинския фитнес инструктор Карлос Леон. В интервюто тя изброява начините, по които е независима от известната си майка.

Тя твърди, че е платила сама за обучението си в колежа по танци и че живее в работническия квартал Бушуик в Бруклин, където също плаща сама наема си.

На друго място в интервюто, Леон коментира и някои от другите критики, с които се е сблъскала в резултат на това, че е в полезрението на обществеността, като коментарите в социалните мрежи относно избора й да не бръсне подмишниците си.

Докато разговаря с Vogue, Лурдес обсъжда и страстта си към танците, която е възникнала покрай неин учител, който я е накарал да разбере движенията на тялото по съвсем нов начин.

"Да използваме тялото си, за да определим пространството около нас, да го променим. Това е много нова форма на изразяване", казва Леон.

Вижте цялата статия, както и снимките на Лурдес Леон в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Лурдес, бездарна си като.. си майка
28
0
 
9
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 2 години
Като и гледах снимката се питах - от къде е тва ци*га*нско излъчване у нея...То било от тва, че е щерка на онова кубинско джипси, дето имаха страстен романс преди години... "Лола, както е галеното й име, е първородна дъщеря на Мадона от връзката й с кубинския фитнес инструктор Карлос Леон. В интервюто тя изброява начините, по които е независима от известната си майка."
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми, ако не беше дъщеря на Мадона, никога нямаше да правиш снимки за Вог. Такова безформено тяло, кой ще плаща? Ей, че и нагли.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие да не би да вярвате, че хора с трети клас образование, познават нотите и могат да пишат гениални песни? А, честито ако вярвате. Все едно човек, който не познава азбуката да пише книги. Може, ама трудно.
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ли ще се почувстват наркоманите от 60-те години, ако узнаят, че разни дедковки от ми-6 са писали песните на битълз и ролинг стоунс и на които са си купували плочите с кървави сълзи. Те още вярват и са идеалисти. Е, запознайте се с действителността. Мадона е същия бездарен продукт.-
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е жестоко за почитателите на Мадона, Битърз, Ролинг Стоунс и да не изброявам, но те са продуктово позициониране. Нито една мелодия не са сътворили сами. Зад това стоят определени хора, както и зад вируса. А милиони хора станаха наркомани, за да подражават. Сега пък се ваксинирайте, за да не изостанете нещо.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Теодор Адорно умря 19969-та година и тогава Битърс приключиха. Вече нямаше кой да им пише песните. Теодор Адорно, дядката ви направи революцията. А сега конспирации. Вие като с вируса. В очите да ви се набоде, няма да повярвате.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все се питам как гения Пол Маккартни внезапно си е загубил гения и не може да напише поне един хит за нещастния си син. Е, как, как?
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми точно това си, уви. Космата колкото италиансата си майка и пееш като лебед. А пък си поетеса на квадпрат. Все се питам защо Пол Маккартни не напише някой хит за бездарния си син. Май верно ще се окаже, че други са им писали песните.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заклевам се, че това момиче от снимката вчера ми поиска 20 ст. На спирката на Плиска в София. Само ако знаех, че е щерка на Мадона и 50 ст. щях да и дам..
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф, знаем ги тея. При това е и грозно изчадие, точно като майка си.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти поне не се вреш и самоизтъкваш по телевизии и мода/изкуства. В България, ако уволнят децата, чийто мама или тате работят в телевизиите, няма да остане почти никой. Не че и в научните среди е по-различно.
17
1
 
10
 
! Отговори
Ебассси преди 2 години
В септемврийския брой на Vogue има транс модели, както и такива с наднормено тегло, бездарни богаташки деца , глезени дъщерички на престарели моделки от миналото........ като идеята за пореден път е да се лансира разнообразието в света на модата.
16
3
 
13
 
! Отговори
Както във вица преди 2 години
за първия милион от предпродажбата на измити ябълки и "случайното" наследство. И това недоразумение скромно пропуска факта, че съвсем доскоро е имала всичко тъкмо на тепсия, а значи стартира с една обиколка преднина пред повечето деца в света. И може да си позволи "самостоятелност" точно защото ако закъса или й омръзнат дребните лишения, може пак да ползва купищата пари на мама. Аман от "независими и самостоятелно пробиващи" звездни дечица.
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама то вашите деца по-красиви и талантливи!
14
3
 
16
 
! Отговори
"/– преди 2 години
Завършила "Колеж по танци"???? Че, то нашите гимнастички по художествена гимнастика трябва да са с дипломи по Магистратура, да не говорим за балерините!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
докажи го, недей говори заучени фрази.
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
красива наркоманка е
11
1
 
5
 
! Отговори
Стар, грозен и беден преди 2 години
Кват ще да е зимам я на момента за жена. И ше я обичам от сърце.
10
1
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Семейство Адамс