Пореден скандал около Меган Маркъл

Той е свързан с благотворителния й проект
18 авг 2021 19:37, Петя Славова
14
Пореден скандал около Меган Маркъл
БГНЕС

По повод 40 -ия си рожден ден Меган Маркъл стартира благотворителен проект 40x40, предназначен да помогне на жени, останали без работа по време на пандемията. Съобщението на херцогинята на Съсекс като част от новата й кампания възмути младите майки.

Програмата на Меган включва ментори, които предлагат 40 минути от времето си, за да разговарят с жени в беда. Адел, Аманда Рипли, Дийпак Чопра и много други вече се присъединиха към нейната инициатива. Херцогинята смята, че да имаш дете не е причина да седиш в отпуск по майчинство няколко години. Тя насърчава жените да отделят поне 40 минути на ден за работа.
 
Изявлението е коментирано от кралския биограф Дънкан Ларкомб:
 
„Много е удобно да насърчавате младите майки да ходят на работа, докато седят в собственото ви имение от 11 милиона паунда. Тя няма право да говори за това. Тази инициатива е глупост, нека по -добре да изгради отношения с онези хора, които тя и Хари са предали “, цитира думите на експерта Daily Mail.

Още за скандала ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не можах да разбера. "Проектът" за подкрепа на хора, останали без работа в следствие на пандемията ли е или за млади майки, които са в майчинство и тая нищоправачка искала да ги насърчи да работят. Ако е второто -нищоправачката няма как да знае, че майчинството е работа, и то на 24 часов работен ден 7 дни в седмицата, а не размотаване. Ако да гледаш малко дете не е работа, защото си наемат детегледачки?
6
0
 
0
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Киро Х ....По определенеи сексизмът е само , когато е в ущърб на жените, иначе ако е спрямо мъжете не е престъпление !!!
5
0
 
4
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Супер дискриминационен проект. Представете си само, ако някой нормален човек беше направил поробен проект, но "само за мъже"! Какъв рев щеше да бъде в медиите на Сатаната и копоите им!
4
1
 
18
 
! Отговори
. преди 2 години
Т'ва как още не са го отепали акъла не ми го побира!
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момент, ще извърша преместване....Охаааа
2
2
 
27
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Петенце, откога България стана английско графство, че да ни интересува?
1
3
 
52
 
! Отговори
Делфийският оракул преди 2 години
Пореден пълнеж,който вълнува 0.0% от българския народ.