Ребъл Уилсън показа ретро снимка с Новак Джокович

Актрисата с емоционална изповед за борбата с килограмите
21 авг 2021 13:24, Иванка Гъркова
0
Ребъл Уилсън показа ретро снимка с Новак Джокович
БГНЕС

Ребъл Уилсън и Новак Джокович - две звезди на едно място. Това виждаме от последната публикация на австралийската актриса в Instagram. Но вглеждайки се по-внимателно в нея, разбираме, че кадърът е твърде стар, защото на него тя е доста пълничка. Именно с въпросната си „пухкава“ форма и подуто лице, тя иска да насочи вниманието ни към своята борба с килограмите, която продължава. 

„Знам, че обикновено публикувам ласкави снимки на себе си ... но намерих тази стара снимка в имейлите си и беше като: уау!“, пише тя в поста, на който е с тенисиста и се усмихва на камерата. 
 
По думите на Уилсън, точно, когато се снимала със спортиста, е била в най-нездравословната си форма. Само по коремчето и подпухналото й лице може да се досетим, че тогава тя е била с наднормено тегло. 
 
Ребъл посочва, че през 2013 г., когато един от родителите й почива внезапно, започва да прекалява с яденето под въздействието на емоциите, които искала да притъпи. 
 
„Баща ми беше починал от сърдечен удар и беше толкова тъжен момент“, каза тя, признавайки, че тогава нямала самочувствие и не оценява правилно това, което има.
 
Актрисата обяснява още, че макар своята загуба, тя отишла на благотворителния тенис турнир, на който се запознала с Джокович. И се усмихвала на фотографите, макар в душата й да имало истинска буря. 
 
Още за ретро кадъра и отслабването на Ребъл Уилсън, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари