Коронавирусът погуби фолкпевецът Ангел

Той се разболял от пневмония преди 10 дни
26 сеп 2021 19:57, Нели Христова
314
Коронавирусът погуби фолкпевецът Ангел
Снимка: Instagram

Певецът Ангел е починал от коронавирус в столичната болница ИСУЛ, съобщи "България днес". Тъжната новина е била потвърдена за изданието от пресцентъра на лечебното заведение.

36-годишният изпълнител, който е баща на малко дете, се разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница с висока температура. Уж оздравял много бързо, дори планирал да напусне болницата, но, вместо да го изпишат, лекарите му казали, че се влошава и го преместили в друга, където имало "по-добра машина за кислород".

Ангел спортувал редовно, макар сам да е споделял, че е взимал и стероиди. Той се чул с близките си вчера и им казал, че е добре. Имал чудесен апетит и поискал да му донесат храна. Затова те недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват да се проучат всички подробности по случая.

След като научи за неочакваната кончина на фолкпевеца, гримьорът на звездите Бони написа: "Светъл път, момче! Толкова рано, толкова тъга... Почивай в мир, Ангелчо! Съболезнования на семейството му".

Андреа също изрази съболезнования: "Когато записахме песента, не знаех, че в деня , в който ще я споделим със света, ще е този ден - днес, когато теб те няма... Прости ми, приятелю, че ме чакаше да я пуснем толкова време, беше грешка да отлагаме! Само ако знаехме... ах! Ти не дочака този ден ! Това е нашата песен и ти благодаря, че я изпя с мен ! Благодаря ти за всичко, светъл път и дано си на по-добро място ! Животът е толкова несправедлив!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз се ваксинирах, притеснявах се за странични, ама нищо ми няма, вече 4ти ден, нищо не усещам. Май-не проработи. Само ръката ми болеше, два дена.
228
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Топ Резачка е една от любимите ми песни.... Живота е кратък
227
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Годината е 2145. Света отдавна е забравил Ковид. Внуците на Иран Маска живеят на Марс. Във форума на днес.бг антиваксъри и ваксъри още обсъждат поредния умрял от Ковид фолк певец антиваксър. А ваксинирани са 23,56% от населението на българия през 2145 г
226
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да го прости, и мир на праха му.
225
4
 
20
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Отрицателентест за ковид НЕ Е ГАРАНЦИЯ , ЧЕ НЯМА КОВИД, ЗАЩОТО ВИРУСЪТ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА НЕ Е В НАЗОФАРИНКСА. ПРИ НАЛИЧИЕ НА СИМПТОМИ СЕ ПРАВИ К Р Ъ В Е Н ТЕСТ ЗА КОВИД, КОЙТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!! НШКОГА НЕ СЕ ДАВА УСПОКОИТЕЛНО ПРИ ПРОБЛЕМИ С ДИШАНЕТО, А ТОВА ТОЙ ГО Е СЪОБЩИЛ НА ГОДЕНИЦАТА СИ В 21.ЗО ВЕЧЕРТА - 2 ЧАСА ПРЕДИ СМЪРТТА СИ.
224
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви е срам да коментирате, един млад човек с невероятен глас, не го познавам, но познавам прекрасните песни, които е направил. Вечна му памет:(
223
17
 
38
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Не коронавиресът, а ПОГРЕШНОТО ЛЕЧЕНИЕ УБИ АНГЕЛ!!! ДАЛИ МУ УСПОКОИТЕЛНО ВЕЧЕРТА И ДОБРЕ ГО ПРИСПАЛИ!!!
222
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се обвинявайте взаимно.Който иска да не се ваксинира,който иска да го прави.Времето ще покаже кой е бил прав и кой ще издуха супата.
221
11
 
33
 
! Отговори
Ков22 преди 2 години
Само да уточня, заради страх и алчност са уморили още един българин. Мир на праха му. Малцина лекари има в България. Всичко друго търгаши.
220
8
 
23
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Не знам за короната, ама стероидите със сигурност са го убили и без корона е щял *** преди да направи 40 години. Скъсанякът се е взел много на сериозно и е гледал много филми с Арнолд. Само дето не знае, че Арнолд има няколко трансплантации и годишно плаща по милион и двеста хиляди долара да го преглеждат и изследват най-големите светила на САЩ. Скъсаняците трябва да бягат от стероиди и анаболи, защото ги убиват.
219
10
 
11
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
Пропаганда с всеки умрял... Не ви ли е срам..?!
218
8
 
11
 
! Отговори
Антивакс томбола преди 2 години
Суха съчка. Няма да е единствен . И други ще има, спокойно.
217
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е пил стероиди е възможно сърцето му да е било отслабено. И когато го е ударила пневмонията, това е натоварило още повече сърцето и вероятно затова е починал. Пазате си сърцата хора, това е най-важният орган, без него, живот няма (или ако работи малко, животът е мнооого гаден). Мир на душата му. Нямам представа кой е, но се е срещнал с БГ здравеопазването за пръв и последен път предполагам.
216
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Иван 251 Просто административния персонал в болниците , който подавата данните също почива . И в РЗИ-тата работещите . Където имат повече персонал, се подават данни , където няма - като дойдат работните дни .Събота и неделя от край време отделенията се изпразват също откъм лекари и сестри .Остават дежурни такива . Няма нищо необичйно
215
7
 
16
 
! Отговори
БРЦК преди 2 години
Наливали са го с ремдесевир и са го отровили. Купиха за 17 милиона УБИЙЦИ
214
3
 
2
 
! Отговори
gogo преди 2 години
До Пян Гъняма такава декларация
213
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
254, значи само инфото за корона вирус от 1995 е манипулирано, а бройките и причините за смърт не са? Така ли :)
212
2
 
5
 
! Отговори
До 294 преди 2 години
Да си чувал за фотошоп или не знаеш какво е това? Не само снимки се манипулират, а също и статии във вестник труд от 1994 година. Да дадат брой и може да се провери в библиотеката дали има наистина такава статия и какво точно пише.
211
14
 
19
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Въпрос че: Ако "ваксините" бяха ваксини, защо фирмите производителки искат подписана декларация, че ме носят отговорност за последиците. Без увъртане, ако може.
210
8
 
16
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Абе прави ли ви впечатление като съобщават ковид цифрите всеки ден, че в почивните дни броя тествани, заразени, излекувани е в пъти по-малък (логично, лабораториите почиват) Ама и броя на умрелите е малък - 20-30 на уикенда и после 100-120 през седмицата. Явно оная с косата и тя почива на уикенда. Така, че спете спокойно събота и неделя, смъртта почива ;-)