Ар Кели заплаши да разкрие имената на известни педофили

Певецът планира да си сътрудничи с прокуратурата
5 окт 2021 20:41, Петя Славова
29
Ар Кели заплаши да разкрие имената на известни педофили
Снимка: БГНЕС

Източник, близък до съдения за изнасилване певец Ар Кели, твърди, че той планира да си сътрудничи с прокуратурата и да разкрие имената на педофили в музикалната индустрия, за да намали присъдата си.

Кели твърди, че ще разкрие имената на други публични личности, участващи в незаконна сексуална дейност с непълнолетни. Сред имената, които споменава, е "световноизвестна певица", но и "известен рапър", предава БГНЕС.

Кели е работил с някои от най-големите имена в музикалната индустрия. Източникът заявява, че ако постигне намаляване на наказанието лишаване от свобода и евентуално споразумение с прокуратурата, той ще разкрие всичко необходимо.

Американската ар енд би звезда беше признат за виновен на 27 септември тази година от съд в Ню Йорк за поредица сексуални престъпления, включително продължителна „системна“ сексуална експлоатация на млади жени, между тях и непълнолетни. 54-годишният певец, най-известен с хита "I Believe I Can Fly", беше признат за виновен и за "секс трафик". Кели беше съден за изнудване, сексуална експлоатация на непълнолетни, отвличане, корупция и принудителен труд от 1994 до 2018 г. Процесът продължи пет седмици и половина.

Прокурорите твърдят, че Кели е използвал славата и харизмата си, за да намира жертви, някои от които е избирал от концертната си публика с помощта на обкръжението си. Свидетели разказват, че жертвите често били уверявани, че Кели ще им помогне в кариерата, и са се оказвали в ситуация, в която е изисквал безусловно подчинение от тях и ги е наказвал, ако не го правят.

Певецът, чието истинско име е Робърт Силвестър Кели, е един от най-известните мъже, съдени за сексуални престъпления под егидата на движението #MeToo.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: педофилиАр Кели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
някой преди 2 години
До ъпстейн са го утпе.пали, не се е самоубил
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 8 - Защото повечето бачкатори нямат властта и ресурсите, да си позволят подобни неща. Едно е да имаш 10-20 000 лева свободни на месец, друго е да имаш 200-300, нали? С последното ще си позволиш торта в сладкарница "7-ми от седмицата", първото, ако имаш нужда, все някой ще се намери, да ти помогне ...
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 17 - Този път няма ... Това с Ъпстийн още не е минало.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурен съм, че ще са все починали ...
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Р. Кели не се самоуби.
16
1
 
17
 
! Отговори
За един приятел пита преди 2 години
Джордж Сорос. ;)
15
1
 
17
 
! Отговори
Йух Пслескан преди 2 години
Бил Гейтс
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
R Kelly и той ще се "самоубие" докато е под видео наблюдение, което съвсем случайно е дало повреда по това време. Като Епщайн.
13
2
 
6
 
! Отговори
хахахахахахахахаха преди 2 години
тези тъмни очила от кой битак ги купи? купувам и аз. цената няма значение.
12
32
 
22
 
! Отговори
Пропов преди 2 години
Хах. Малките шафрантийки сами се слагат, сами си ГО слагат, и очакват после златни реки да им потекат. Наивни ама алчни и нахални, сами се тикат да ги лъжат Батковците. Е баткото какво да направи. Да им откаже?! Е не е мъжко да отказваш на пеперудка в нужда. Не е даже джентълменско. Ще ти излезе име на Гей. Такова звезди имат всичко! Защо му е да изнасилва, като той секса го залива като река от дашни фенки постоянно!
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре да се разболееш от рак, отколкото от психично заболяване (най-страшната болест). Най-гадното е, че не осъзнаваш, че си болен....дори до края на живота си. Затова психиатрията е специфична медицинска наука. Примери бол - педофили, геронтофили, некрофили, шизофреници и т. н.
10
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не им стегна на ннеграта в САЩ белите жени , ами вече изебббаха и белите момиченца!!
9
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и един милиардер дето много пъти ходи на гости на другия милиардер - обесения. И тоя първия милиардер сега спасява планетата от всички проблеми.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаме такива добри лекари психиатрия, като проф. Вихра Миланова, която е професор по психиатрия в МУ. Страхотен лекар и специалист. Но никакви научни публикации не пише върху тази проблематика. В това отношение психиатрите са много пасивни, и като цяло върху проблеми, касаещи техните компетенции - СПЯТ! А имаме страшно голяма нужда от тях.
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя усеща ли се че ако изпорти някого дето не трябва може да излезе по-рано от пандиза, но може да влезе по-рано в гробищата
6
1
 
55
 
! Отговори
Джеффри Ибстейн преди 2 години
Последния дето искаше да сътрудничи на прокуратурата и да разкрива имена на иззнасилвачи и ппедофили се самоубеси в килията си ... докато наблюдаващите го полицаите "случайно" погледнали в друга посока . Само за секунда .
5
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за жалост съвременния бълх арин е потомък не на Левски, а поп Кръстьо
4
3
 
54
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Имаше един милиардер който също беше съден за сексуална експлоатация. И изглежда също се канеше да издаде всички негови познати които са действали с него. Но докато си лежеше в килията, една вечер се оказа че се е "самообесил". Въпреки че имало 24-часово наблюдение с камери, точно тогава как така се случило че камерите са се повредили, а пазачите нищо не видели. Та и той може да се "самообеси". Случва се...
3
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мале дано не се самоубие внезапно
2
3
 
10
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
когато става дума за педота е оправдано мисля !Пък и искам да гледам сеир :)

Спонсорирани публикации