Щерката на Глория се разделила с бащата на детето й

Симона Загорова приключила отношенията си с Даниел
18 окт 2021 08:06, Александър Попов
138
Щерката на Глория се разделила с бащата на детето й
Снимка: Facebook

Дъщерята на фолкзвездата Глория - Симона Загорова, призна, че се е разделила с бащата на дъщеря си.

"С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането й. Това, което се е случило между нас, няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея", заяви Симона пред bTV.

Тя се върна към момента на раждането.

"Имах вътрешен усет, че ще е момиче – бях сигурна. Това е може би най-хубавият момент в моя живот като цяло".

"Аз бях на седмото небе, като разбрах, че ще носи моето име. При мен не беше планирано забременяването, но моята майка ми каза да не се притеснявам, защото ще ми помага с отглеждането на детето. При Симона беше по същия начин – не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар – след като Господ е решил, така трябва да бъде. Нямам нищо против да ме наричат баба. Аз съм баба на Галина – дай Боже всекиму. Това е благословия за всеки един човек и родител", каза от своя страна Глория.

Глория била против връзката на дъщеря си с нереализирания младеж. Наследницата й обаче се противопоставила и продължила да се среща с него, а не след дълго и забременяла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: ГлорияСимона Загорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари