Самоуби се млад поп-фолк изпълнител

Денис Теофиков е скочил от 7-я етаж на сграда в района на Царско село
24 окт 2021 17:40, Нели Христова
258
Самоуби се млад поп-фолк изпълнител

Едва на 21 години почина поп-фолк певецът Денис Теофиков. За загубата информира "Пайнер" на уеб страницата си, но не съобщават за причина за смъртта. По информация на "24 часа" младата звезда е скочил от 7-ия етаж на сграда в района на Царско село.

"На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея." написаха от продуцентската компания.

"Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас.
С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!", добавят от "Пайнер".

Теофиков е изпълнител на песните "Тръгвай си" в дует с Емилия, "Не се отказват" и "Милион" с Анелия.

За смъртта на певеца съобщи в социалните мрежи и колежката му Лорена. "Имаше толкова много да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе... високо горе", написа тя към снимка, която сподели в инстаграм.

Синът на Софи Маринова Лоренцо също изрази скръбта си със снимка в инстаграм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
11
 
3
 
! Отговори
До 64 преди 2 години
Вижда се, че си доста злобно човече и завиждаш на успелите. Един съвет от мен, стани програмист и всичко ще ти е наред.
60
4
 
21
 
! Отговори
Do 58 преди 2 години
Че само програмистите ли дават нещо на тязи земя бе колега материалист? Че се зверите за някоя хилка повече и че сте най големите роби в йерархията нещо? Роб програмяга никога!
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На поколението от Първата и Втората световни войни също не им е било леко. Луксозните години свършиха за момента, но всяко градивно действие има своя смисъл и носи радост. Не гледайте толкова лустрото, то вече не е толкова стойностно.
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 62 Липсва ти адекватно мислене явно. 10 коментара имаш че всеки трябва да е програмист. Виждаш ли за какво говоря - нещастен, озлобен човечецо ? Никога няма да прокопсаш с такова мислене и си *** пълна
57
0
 
7
 
! Отговори
До 50 преди 2 години
За да станеш съдия или прокурор първо, ти проверяват греховете. Ако поне са 2000 добре. Колкото повече - Вътре си! Пък после до пенсия, и дявола няма да те иска.
56
21
 
5
 
! Отговори
До 60 преди 2 години
Където и да си по света, ако не си програмист, цял живот ще бъдеш беден и нещастен.
55
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Падаше си по чичковци, те го радваха, и той тях. Ама сега - ънц, няма кой.
54
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е , че младите не виждат бъдеще в тази страна, не виждат защо да създават семейство, нямат финансовите сили да подържат такова и само гледат да изклатят нещо. Несподелена любов или друго няма значение , важното е , че България загива . Дали е чалгата дали не, дали е *** дали не , няма значение разбирате ли ? Просто един Бойко и партията му ГЕРБ уби бъдещето на младите и на всички в тази страна.
53
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По същото време в ТВ канала Планета Пайнер вървят яко гюбеци и няма никакви признаци че някой от тяхната фирма се е самоубил. Поне да бяха смъкнали темпото в знак на уважение, и да бяха сложили черна лента в някой ъгъл. Много подло от страна на планета пайнер
52
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
цинична***
51
17
 
11
 
! Отговори
? преди 2 години
Имаше толкова много да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе. WTF????? Колко много е щял да даде една певачка на тази земя? Програмист ли е бил, че да даде нещо на света и да е ценен?
50
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За пореден път прочетох доста ценични коментари прочетох. Пративна нацийка сме. Човек, дори в смъртта си не може да намери покой.
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До xaxsasбв - Пхххх ... Бягай от тука уе!
48
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВСИЧКИ ОТ ЧАЛГА ИНДУСТРИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОПАНДИЗЕНИ ДО ЕДИН ЗА НАРКОТРАФИК,ПЕДОФИЛИЯ С МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА,КРАЖБА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ(ПРЕДИМНО СРЪБСКА),ПРОСТИТУЦИЯ...А ВСИЧКИ ЧЛГАДЖИЙКИ ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТЕ НА СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР...
47
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това момче, лека му пръст, имаше ли участия последно време? Случайно да не е останал без пари, пък да имал много заеми за да си поддържа луксозния живот?
46
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да почива в мир, всичко е човешко на този свят, не знам повече какво да кажаСъболезнования на близките
45
5
 
29
 
! Отговори
Саксофонов преди 2 години
Предполагам, че става дума за нещастен инцидент. Най-вероятно е препил и предозирал и е паднал от терасата на панелката си.
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Младите искат да стават адвокати, прокурори, съдии и следователи! Виж за адвокат по-става, но за останалите три професии, не трябва да си простосмъртен!
43
3
 
24
 
! Отговори
До 47 преди 2 години
Дано спешно да ти потрябва лекар и да попаднеш на програмист. Нали е много важна професия.
42
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приятелка която не го обича?, приятелка която не обичал?, какво прави с нея тогава?, и т.н. Млад човек да скача от 7мия етаж .. Много жалко ... Да почива в мир